2000-2500₺ bütçe ile bilgisayar önerisi

grafikibrahim24

Decapat
Katılım
13 Ağustos 2018
Mesajlar
818
Çözümler
1
Merhaba, abimin bilgisayarı çok eskidi vadesini doldurdu.
2000-2500₺ bütçe ile masaüstü bilgisayar almak istiyoruz.
Toplama vb. değil direkt hazır sistem almak istiyoruz.
Sizin yapacağınız öneriye güvenerek abime bilgisayarı aldırtacağım, ben de mahcup olmak istemiyorum o yüzden rica etsem kalitesinden emin olduğunuz bilgisayarın linkini atar mısınız? Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.
 
Hocam ne amaçlı kullanılacak bu cihaz?
Eğer oyun amaçlı ise monitör bir kenara sadece kasa bile bulunamaz. Bu sebeple ikinci ele yönelmenizi tavsiye ederim. Dolar uçmuş durumda.
 
3100'lere zorlayabilirsen şu sistemin fiyatı çok çok iyi.

.
@MisSaint Abim öyle oyun düşkünü bi insan diyil arada can sıkıntısından oynar sadece. Profesyonel oyun kalitesi verecek bi sistem alamayız farkındayım ama genel manada bu bütçe ile alabileceğimiz en iyi sistemi almak istiyoruz onun için önerinize ihtiyacımız var.

@Alperen Öztürk bütçeyi pek arttırmak istemiyoruz.
Hocam ne amaçlı kullanılacak bu cihaz?
Eğer oyun amaçlı ise monitör bir kenara sadece kasa bile bulunamaz. Bu sebeple ikinci ele yönelmenizi tavsiye ederim. Dolar uçmuş durumda.
Abim öyle oyun düşkünü bir insan değil, yani canı sıkılır oyun oynar ama profesyonel oyun bilgisayarı alamayacağımızın farkındayız. Sadece eski bilgisayarı kullanılmayacak kadar vadesini doldurdu ve 2000-2500 ₺ bütçeyle alabileceğimiz en iyi sistemi almak istiyoruz.
 
Anladım ancak şöyle bir durum var en giriş seviyesi ekran kartının sıfırı bile 1000 TL olmuş durumda.
Arkadaşın dediği gibi APU sistem alınabilir. APU sistemin farkı harici bir ekran kartı bulunmamakta. İşlemcinin içindeki dahili grafik birimini kullanılıyor ekran kartı olarak.

Bu sebeple iyi bir performans alamayabilirsiniz ancak ikinci ele yönelmek istemiyorsanız alınabilir.
İleride bütçe olduğunda ekran kartı eklenip performans arttırılabilir.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı