2000 TL Bütçe İle Toplama Bilgisayar

Bana göre hiç bir şekilde i3 almamalısın, şu an bir çok yeni nesil oyunların minimum gereksinimleri i5 istiyor. i3 seni, 2 seneye kadar götürmez. Benim fikrim Vatan'dan topla, parçalarda indirimleri yakalarsan daha uygun fiyata, iyi bir sistem toplayabilirsin. Montajı yapamam dersen, en yakın VATAN mağazasında ücretsiz kurulum yaptırabilirsin; faturan ile birlikte.

Vatan mağazasına 2 saat uzaktayım.
Üstelik Vatan ve İnventus firmaları arasında fazla fiyat farkı yok.
Sapphire R9 270 sistemli 2.050 TL denk geliyor İnventus'da, Vatan'da ise 2.015TL civarına denk geliyor. 2 Saatlik mesafedeki mağazaya gitsem zaten cepimden 30 TL yol parası çıkacak, arada bi fark olmuyor. :vaybe:
Bir de sanırım OEM ürünlerine fazla indirim gelmiyor artık, eskiden her haftasonu %30 indirim yapıyorlardı. Şu anda yapmıyorlar.

Arkadaşlar sanırım i5 4460 işlemci ve Sapphire R9 270 ekran kartını almayı düşünüyorum, beni bu ekran kartı 2 yıl boyunca high ayarlarda götürür mü?
 
270'in 2 yıl götüreceğinden şüpheliyim. 285, Advanced Warfare'de ultra ayarlarda bile çoğu sahnede problem çıkartabiliyor FPS konusunda.
 
Yeni oyunlar için İ3 yetersiz kalabilir.İ3 yerine G3258 alsan ve O.C etsen İ3 lerden daha fazla performans alırsın.
Ayrıca R9 270 gayet iyi fakat ondan daha iyi alternatifler bakmanız gayet iyi olacaktır.R9 280 alabilirseniz sizi r9 270 den daha fazla idare eder
,
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı