2000-2500₺ mouse önerisi

Hocam tekrar merhaba Darmoshark alacaktım fakat biraz araftayım şu an karar veremedim sizce VXE mad r veya Scyrox V8 nasıl olur? Shape olarak değil malzeme kalitesi olarak soruyorum.
Scyrox lamzunun alt markası olduğu için kalitesini hissedersin.

Hocam tekrar merhaba Darmoshark alacaktım fakat biraz araftayım şu an karar veremedim sizce VXE mad r veya Scyrox V8 nasıl olur? Shape olarak değil malzeme kalitesi olarak soruyorum.

Hafif mouselerin malzemesi zaten iyi olmuyor. Ama scyroxunki daha iyi.

Scyrox V8 daha iyi her türlü malzeme kalitesi vs olarak da önde.

Hafif mouselerin malzemesi zaten iyi olmuyor. Ama scyroxunki daha iyi.

Scyrox Lamzu'nun alt markası olduğu için kalitesini hissedersin.

Çok rahatsız ettim kusura bakmayın bu son yazışım olacak emin olabilirsiniz. Mchose L7 Pro 8K hakkında ne düşünüyorsunuz acaba? Aradaki 600₺ farka değer mi? VXE R1 Pro Max'ten iyi midir?

Çok rahatsız ettim kusura bakmayın bu son yazışım olacak emin olabilirsiniz. Mchose L7 Pro 8K hakkında ne düşünüyorsunuz acaba? Aradaki 600₺ farka değer mi? VXE R1 Pro Max'ten iyi midir?

R1 Pro Max ten iyidir L7 Pro ve V8 varken r1'in adı bile geçmez bence değmez aradaki farka bende ikisi de var hem L7 hem v8.

L7 Pro daha iyi ms değerleri gerçekten diğer nordic mculara benzemiyor nordicten öte bir mikrodenetleyici'ye sahiptir.
1747862096276.png

L7 Pro daha iyi ms değerleri gerçekten diğer nordic mculara benzemiyor nordicten öte bir mikrodenetleyici'ye sahiptir.
Eki Görüntüle 2496144

R1 Pro Max ten iyidir L7 Pro ve V8 varken r1'in adı bile geçmez bence değmez aradaki farka bende ikisi de var hem L7 hem v8.

Yükseldim bir anda L7 Pro'ya. Mantar hocam malzeme kalitesi hakkında ne söylersiniz donanımsal olarak benzer oldukları için malzeme kalitesi ve hissiyatını ön planda tutuyorum açıkçası.

Malzeme kalitesini bilmem @egemebb hocama sorun o kullanıyor.

Malzeme kalitesi olarak V8 biraz daha önde L7 Pro'nun kasası biraz daha ince v8'e göre ama gıcırdıma ses vs kesinlikle yapmıyor kullanımda ben deneme amaçlı kasaya bastırdığımda kasanın biraz esnediğini fark ettim V8 de böyle böyle bir şey yok ve V8 arkaya doğru biraz daha bombeli bu yüzden elime daha güzel oturdu ama L7 Pro kötü demek değil bu bana göre olan şeyler.
İnceleme: MCHOSE L7 Pro küçük bir incelemem de var okuyup az da fikir sahibi olabilirsin.

Yükseldim bir anda L7 Pro'ya. Mantar hocam malzeme kalitesi hakkında ne söylersiniz donanımsal olarak benzer oldukları için malzeme kalitesi ve hissiyatını ön planda tutuyorum açıkçası.

Coatingi gayet güzel. Malzeme kalitesi zaten hafif mouselerde neredeyse aynı olur hepsinde esneme olur bir süre sonra. Ancak o kullanıma engel değil. Sıcakta tutma yeterli olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı