2000-2500 TL Ekran Kartı Önerisi

1100 TL mi? Pulse ile 400 TL var yaklaşık.

Pulse modelinin soğutması gayet iyi o konuda sıkıntınız olmasın hatta video ile destekleyeyim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@C. A. R. T. E. L şu an da büyük ihtimalle 1660S, 2060 veya 5700 modelleri arasındayım genellikle oynadığım oyunlar mesela CoD Warzone gibi oyunlardaki aynı sistemdeki FPS farklarına bakacağım. Hatrı sayılır bir miktar varsa 2060 alabilirim eğer ki 1660S'inde verdiği performans yeterli ise onu da alabilirim. Tam bir karar veremedim.

@Sylveon 1100 TL'yi 5700 için dedim dostum evet aslında fiyatı çok fazla değil bir 1660S ile farkına bakayım aradaki performans farkı benim oynadığım tarz oyunlarda gözle görülür bir değer ise alınabilir listeme eklerim sağ ol yorumun için.

@Msaidzeyrek21 20-30 FPS hatrı sayılır bir miktar ama hocam dediğim gibi 1100 TL fark var ama alınabilir peki şöyle sorayım o fiyat aralıklarında alınabilecek en iyi ekran kartı o mu sizce?

O fiyata alınacak en iyi kart.

@Msaidzeyrek21 20-30 FPS hatrı sayılır bir miktar ama hocam dediğim gibi 1100 TL fark var ama alınabilir peki şöyle sorayım o fiyat aralıklarında alınabilecek en iyi ekran kartı o mu sizce?

RX5700 ile aralarında 800TL fark fark var. Kartlar aynı segmentte değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Bloody111 senin bütçen 2000-2500 olunca ben de 2060 önerdim.Ayrıca ray tracing özelliğiyle beraber çok güzel kareler yakalayabilirsin.Ancak dediğim gibi benim kartım 1660s o.c ve neredeyse tüm oyunları full kalitede oynuyorum.Eğer 2060 alırsan tahminimce 3-4 yıllık güncel oyunları yüksek kalitelerde oynarsın.1660super ise 3-4 yıl içerisinde sayısı az olsa da birkaç oyunda ayarları kısarken bulabilirsin kendini.Ancak her iki kart da muazzam.Kısacası paran varsa al derim 2060’ı.

@mstfaozder olabilir biraz pahalı ama sadece 2060 modellerinden farklı farklı markaların var en iyi performansı veren ve fiyat olarak uygun olan hangisi tam olarak sizin attığınız mı? Yoksa MSI'larda iyi duruyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı