2000-2500 TL toplama pc önerisi

• Konuyu başlatan Batu Karaman
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 945
B

Batu Karaman

Ziyaretçi
Ben pc toplayacağım klavyesiyle her şeyiyle Windows'u falan filan monitör olmasın evde tv ye bağlanıcak HDMI ile .Bana yardımcı olursanız sevinirim .
Bütçem 2000-2500 tl. Ben ekran kartını gtx 760 olarak düşündüm sistem oyun amaçlı gta 5 i çabilicek olsun. Şimdiden teşekkürler.

Bence o bütçe ile daha iyi bir ekran kartı alınabilir.

Ekran Kartı =Msi Gtx770 Twin Frozr Gaming O.C. Gddr5 2Gb 256Bit Nvidi Geforce Dx11.1 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

Gayet güzel , oyunlarda üstün performans sağlayacak olan bir ekran kartıdır. Sen Gtx 760 istemissin ancak o fiyata Gtx 770 koyulabilir.

İşlemci=Amd Fx X6 6300 Soket Am3+ 3,5Ghz 14Mb Cache 32Nm İşlemçi - Vatan Bilgisayar

Bu işlemci forum da en çok kullanılan bir işlemcilerdendir. Bu fiyat için gayet uygun seni gayet idare eden bir işlemci.

Anakart=Asus M5A97 R2.0 Amd 970/Sb950 Am3+ Ddr3 2133Mhz (O.C.) Usb 3.0 Sata 3.0 Anakart - Vatan Bilgisayar

Bu anakart ta işlemcinle uyumlu gayet hızlı memnun kalabileceğin bir anakart.

Ram=Gskill 8Gb (2X4Gb) Ripjawsx Ddr3 1866Mhz Cl9 1.5V Dual Kit Ram - Vatan Bilgisayar

Bu ramlar @Recep Baltaş abinin her zaman önerdiği gini 1866 Mhz Cl 9 (Cl 9 hızıdır) derecede piyasadaki en uygun en kaliteli ramlardandır.4x2 8Gb'dir.

Kasa+Psu=Corsair Carbide Serisi™ 300R 80Plus 600W Midt Atx Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar

Bu kasa markası çok kaliteli kasalar üretiyor dayanıklılığı soğutması kablo saklama gibi çok kaliteli bir kasadır.Yanında 600 Watt takılmış olarak Psu geliyor bu enerji kaynağı sistemine yetecektir.

Harddisk=Wd 3.5" 1Tb Caviar Blue Sata 3.0 7200Rpm 64Mb Cache Harddisk - Vatan Bilgisayar

Bu harddisk 1 Tb kullanım yeri desteği ile sana gayet boş yer kalacaktır.Rahat yeter .Ayrıca hızlıdır.Klasik bir hdd dir.

Adsız.png

Yukarıda gösterdim Böyle bir sistem 2310 Tl oluyor ancak hafta sonu indirimi ile 2200 e kadar yolu var.

Peki bu sistemler ne yapılabilir:

1-Nerdeyse tüm oyunları Ultra'da açarsın

2-Gta 5 optimizasyon sorunları olmazsa onu da ultra da açarsın ancak en düşük high de oynatır.

3-Render işlemlerini kolaylıkla yaparsın ooo.c ile i5 i bulur.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı