2000 - 2600 TL Sistem önerisi

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhabalar. 26 Ağustosta bir konu açmıştım yine. Bazı sıkıntılar yüzünden alamadım bilgisayarı. Bütçemi biraz daha genişlettim ve kendime sizin verdiğiniz öneriler ile şu şekilde bir bilgisayar topladım

voz014.png

Sizce nasıl bir sistem, nelerin değiştirilmesi gerekiyor yada değiştirilmesi gerekiyor'mu ? Cevaplarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Evet ben 8350 ile kullanıyorum bunu bu arada.Ayrıca ekran kartını MSI yerine Asus modelini al daha ucuz artanla soğutucu al.

Ben sizden gelen tavsiyeler ile topladım bu bilgisayarı. Bana yardım edebilecek arkadaşlara şimdiden istediğim bilgisayarı söylemek istiyorum. Bilgisayar dediğim gibi 2000 - 2600 TL arası olacak. Çok profesyonel olmayan çizimleri render yapıp oyun oynatacak. Oynayacağım oyunlar Arma III(DayZ zaten aynı oyun motoru), Dota 2, Minecraft oynamayı planlıyorum. Bana yardım edecekler arkadaşlara teşekkür ediyorum ^^

Bu bilgisayarın parçaları birbiriyle uyumlumudur ? Yani topladığımda bir sıkıntı çıkmaz değil'mi. Pek anlamıyorum bir yerden aldığım bilgiler ile topladım. Eğer bunlar uyumlu ise bilgisayarı satın alacağım şuan. @Recep Baltaş

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    23,9 KB · Görüntüleme: 387
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı