2000-3000 TL telefon önerisi

Xiaomi alma bir yerden sonra işlemci çok yoruluyor ve performansı düşüyor. Eğer bütçeni biraz daha açabilirsen M31s öneririm. 3100₺ idi yanlış hatırlamıyorsam.

Hocam MIUI kötü olabilir ama M31S'in işlemcisi de çok düşük.

Hocam 128 GB olanı 2.900TL şu an @qGhosT hocam siz ne dersiniz Realme 7 mi M31s mi?

Ekran olarak M31s. Performans olarak Realme 7.

Performans olarak Realme 7, ekran olarak M31s kalitesinde olan Realme 8 bekleyebilirsiniz ama 3000 TL'den yukarı olma ihtimali var. Garanti veremem.
(Atıyorum, en fazla 3100 olur)

Oyun oynayan biri olduğunuz için Realme 7, M31sden çok daha iyi olur.

Not: Realme 8'in performansı Realme 7'den düşük olabilir. Arada 2 GB RAM farkı var. Oynayacağınız oyun RAM'ı çok kullanmaz ise epey bir sıkıntı yaşatmaz ama ileri zamanlarda yaşatabilir. Bir de Realme 7, Realme 8'den daha yüksek ekran yenileme hızına sahip.
 
Son düzenleme:
Benim önerim Realme yerine Samsung. Çünkü Samsung bir yer edinmiş ve daha iyi bence. Realme'yi ise ben pek beğenmiyorum. Sizin kararınız.
 
Benim önerim Realme yerine Samsung. Çünkü Samsung bir yer edinmiş ve daha iyi bence. Realme'yi ise ben pek beğenmiyorum. Sizin kararınız.

Hocam telefonları markalarına göre bakmamak lazım bence.
Samsung güvenilir ve dev gibi bir marka evet 15 yıllık telefonu bulunuyor bende tamam ama neden daha iyi performans veren telefon almak varken sırf Samsung yazıyor diye başka cihaz alınsın ki.
 
Hocam, Ark mobil, CoD Mobile(Battle Royale), Diablo immortal, Black Desert Mobile. Şu anda bir kısmını oynuyorum bir kısmınında yeni telefonla beraber oynamayı düşünüyorum. Teşekkür ederim iyi günler.
Hocam anladığım kadarıyla bu oyunların hiçbiri sadece Google Play Oyunlar hesabınıza bağlı değil, P40 Lite önerince bildiğiniz linç yiyeceğim sanırım ama ben yine de önereyim. Dediğiniz fiyat aralığında en iyi işlemciye sahip telefon, 40W 4200mah batarya vs. șarj tüketimi Google olmadığından da az ama illaki bunu düşünüp elemiş veya bir şey yapmışsınızdır.
 
Hocam anladığım kadarıyla bu oyunların hiçbiri sadece Google Play oyunlar hesabınıza bağlı değil, P40 Lite önerince bildiğiniz linç yiyeceğim sanırım ama ben yine de önereyim. Dediğiniz fiyat aralığında en iyi işlemciye sahip telefon, 40W 4200MAH batarya vs. șarj tüketimi Google olmadığından da az ama illaki bunu düşünüp elemiş veya bir şey yapmışsınızdır.

Hocam gerekli bir neden sunduktan sonra kimse sizi linç edemez. MIUI iyi diye gezinen insanları da pek kafaya takmamak gerek.

P40 Lite 1080p 30 FPS video çekebilmesi ve Google servisleri dışında çok güzel bir cihazdır.
Performansı arasında epey bir fark olmayan 90 Hz ekranı ve Google servisleri ile Realme 7 bakılabilir.
 

Geri
Yukarı