Ne yani sizin tavsiyenize uyarak ileride hem SSD hem kasa hem PSU değiştirmesi gerekecek. Lütfen biraz mantıklı olur. PSU ve SSD her zaman en önemli parçalar.
Geldik sadece sayılara bakan arkadaşlaraTabii ki takılıyor hocam arkadaşın bir bilgisi yok yanlış bilgi atıyor sürekli.
B450 ile OC yaparak sisteminizden çok daha iyi performans verir hadi hadi her şeyi geçiyorum o PSU ile ne yapacaksınız acaba? Vega 8 Vega 5'den çok daha iyi performans verir ayrıca.
Geldik sadece sayılara bakan arkadaşlara
2200G ZEN mimarili bir işlemci, Vega 8 de doğal olarak Zen mimarisine giriyor.
4300G ZEN 2 mimarili 7nm bir işlemci içerisindeki bulunan Vega 6, 3400G'deki Vega 11'den bile yüzde 5-10 daha güçlü.
Sentetik testlerine bakabilirsiniz.
Geldik sadece sayılara bakan arkadaşlara
2200G zen mimarili bir işlemci, Vega 8 de doğal olarak zen mimarisine giriyor.
4300G zen 2 mimarili 7nm bir işlemci içerisindeki bulunan Vega 6, 3400G'deki Vega 11'den bile yüzde 5-10 daha güçlü.
Sentetik testlerine bakabilirsiniz.
Bu arada 200GE ve 2200G'de kullandım onlarda iyiydi ama 7nm varken neden eski nesil.
Hocam konu çok dağıldı. Ancak 35W TDP değerine sahip bir işlemcinin çekeceği güç belli en dandik PSU bile sorunsuz çalışır. Bende şuan dandik 250W güç kaynağı var. 10100F işlemcimi + HD5770'i bile onunla çalıştırdım. Ekran kartım bozulunca mecbur APU sistem toplamak zorunda kaldım. Bende biliyorum her şeyin en güzelini önermesini ancak bütçe meselesi.Önemli olan sadece performans mı? Önemli olan PSU ve SSD.
Lütfen artık yanlış bilgi vermeyi kesin 2200G nasıl yetişecek 4300GE gücüne Allah Aşkına.Bakın son kez yazıyorum yoksa engel atacağım.
1-attığınız sistem performans olarak 10 kat bile daha iyi olsa PSU ve SSD arkadaşa o performansı kullandırtmaz.
2- arkadaşın bütçesini 300 TL aşıyorsunuz.
3- önerdiğiniz anakartta OC olmuyor ve 2200G'ye B450 ile bir OC yaparsanız zaten 4300GE gücünde olur.
Anladın mı şimdi?
Hocam konu çok dağıldı. Ancak 35W TDP değerine sahip bir işlemcinin çekeceği güç belli en dandik PSU bile sorunsuz çalışır. Bende şuan dandik 250W güç kaynağı var. 10100F işlemcimi + HD5770'i bile onunla çalıştırdım. Ekran kartım bozulunca mecbur APU sistem toplamak zorunda kaldım. Bende biliyorum her şeyin en güzelini önermesini ancak bütçe meselesi.
Hocam konu çok dağıldı. Ancak 35W TDP değerine sahip bir işlemcinin çekeceği güç belli en dandik PSU bile sorunsuz çalışır. Bende şu an dandik 250W güç kaynağı var. 10100F işlemcimi + HD5770'i bile onunla çalıştırdım. Ekran kartım bozulunca mecbur APU sistem toplamak zorunda kaldım. Bende biliyorum her şeyin en güzelini önermesini ancak bütçe meselesi.
İnanamıyorum gerçekten. O PSU elektrik kesintisinde gider. Siz sorun yaşamadınız diye kötü PSU'lar iyi olmuyor.
Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.949,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Rampage Bilgisayar Kasa Modelleri & Fiyatları - GittiGidiyor
Rampage Bilgisayar kasa fiyatları GittiGidiyor'da! Bilgisayar kasa modellerini incelemek ve ücretsiz kargo avantajıyla hemen sahip olmak için tıklayın.www.gittigidiyor.com
AMD Ryzen 3 2200G Dört Çekirdek 3.50 GHz Kutusuz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
AMD Ryzen 3 2200G Dört Çekirdek 3.50 GHz Kutusuz İşlemci arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Crucial Ballistix 8 GB 3000 MHz DDR4 BL8G30C15U4B-Kutusuz Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Crucial Ballistix 8 GB 3000 MHz DDR4 BL8G30C15U4B-Kutusuz Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
FSP Hydro K 500W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP Hydro K 500W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K 500W Power Supply özelliklerini incele, 1.194,89 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Patriot Burst PBU120GS25SSDR SATA 3.0 2.5" 120 GB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Patriot Burst PBU120GS25SSDR SATA 3.0 2.5" 120 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Patriot Burst PBU120GS25SSDR SATA 3.0 2.5" 120 GB SSD özelliklerini incele, 599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Western Digital 3.5" 500 GB WD5000AVCS SATA 2.0 7200 RPM Hard Disk Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Western Digital 3.5" 500 GB WD5000AVCS SATA 2.0 7200 RPM Hard Disk arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
3063 TL tutuyor tam olarak. Anakart olarak bu bütçe için en iyisi budur A320 seçmeyin sakın. İleride 8 GB daha RAM eklemenizi tavsiye ederim.
Anladım arkadaş bana küfür ettirtip ban yedirtmeye çalışıyor o yüzden yazmayayim çünkü arkadaş PSU markasının berbat olduğunu anlamıyor.
Hocam Technopat'ta nasıl engelliyoruz birini?
Anladım arkadaş bana küfür ettirtip ban yedirtmeye çalışıyor o yüzden yazmayayim çünkü arkadaş PSU markasının berbat olduğunu anlamıyor.
Hocam Technopat'ta nasıl engelliyoruz birini?