2000-3500TL arası oyuncu kulaklığı önerisi

Bütçe
2000-3500 TL
Tabii oyunlada alakalı olabilirde şöyle söyleyeyim yaklaşık 6 7 yıldır falan Logitech G933 kullanıyorum. Aslında hala kullanabilirimde mikrofonu sorunlu ve biraz ağır bir kulaklık neyse yani 9 10 yıl önce çıkmış bir kulaklık bile 1 2 ayarla aynı sesi veriyor. He derseniz CS Valorant falan zaten bu oyunlarda daha düşük seviye kulaklıklar bile gayet net duyuruyor yani PUBG ve R6 gibi oyunlarda bir fark olmayacaksa neden bu kulaklığı alalım ki?

Not: Kulaklığı kötülemiyorum ben ayar yapamamışta olabilirim belki de ürün sorunlu bilmiyorum mesela yazılımında Mic monitoring var internetten baktım sesinizi geri yansıtır diyor. Ama bende çalışmıyor(muhtemelen yazılımı sorunludur deyip geçtim)
Bunun yanında rahatlığı zaten iyi deri ped terletsede yapacak bir şey yok. Sizi dışarıdan arındırdığıda doğrudur. Sesi fazla oynuyorsanız dışarı seste veriyor onu da bilgilendireyim.

Bahsettiğim ayarları yaptınız mı?
 
Geldiğinde yorumlarınızı bekliyorum. Ek olarak şöyle bir tartışmaya rastladım alırım diye kaydettim burada yapılan EQ ayarlarını deneyip flat haline göre karşılaştırırsanız sevinirim hem belki sizin de işinize yarar. Konuda kablolu versiyonu içinde ayarlar mevcut.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu nasıl yapıyoruz?
 
Son düzenleme:
Uygulamasını indirmeniz gerekli ve muhtemelen USB ile bağlanmanız gerekir.

@karambyte hocam kulaklıkla ciddi bir süre geçirmişsinizdir. Rica etsem genel olarak yorumlayabilir misiniz? Bahsettiğim ayarları yaptıysanız default haline göre ne derecede fark yarattı?

Ben kullanıyorum çok memnunum ama o ayarları yapamadım :) nasıl yapılıyor öyle de çok merak ediyorum aslında.
 
Hocam söylemiştim aslında daha önce. Hyperx ngenuity uygulamasını indirmeniz gerekli öncelikle. Kurulumu tamamladıktan sonra kulaklığınızı görmesi gerekiyor, muhtemelen sürüm güncellemesi de alırsınız diye tahmin ediyorum. İlk önce güncelleme var mı onu kontrol edin güncel değilse mutlaka güncelleyin sadece bu bile muhtemelen ciddi fark yaratır.

Daha sonrasında kulaklığı seçtiğinizde sağ alt köşede Equalizer diye bir bölüm olması gerekiyor oradan New Preset ayarlamanız gerekli. Aşağıda vereceğim değerleri soldan sağa sırasıyla verin. Sonrasında diğer hazır presetler ve default haliyle bir karşılaştırın bakalım performansınız ne derecede değişecek.

0, -1, -5, -4, -3.5, -4.5, -2.5, -2, -4, -3
 
Hocam söylemiştim aslında daha önce. HyperX NGenuity uygulamasını indirmeniz gerekli öncelikle. Kurulumu tamamladıktan sonra kulaklığınızı görmesi gerekiyor, muhtemelen sürüm güncellemesi de alırsınız diye tahmin ediyorum. İlk önce güncelleme var mı onu kontrol edin güncel değilse mutlaka güncelleyin sadece bu bile muhtemelen ciddi fark yaratır.

Daha sonrasında kulaklığı seçtiğinizde sağ alt köşede equalizer diye bir bölüm olması gerekiyor oradan New preset ayarlamanız gerekli. Aşağıda vereceğim değerleri soldan sağa sırasıyla verin. Sonrasında diğer hazır presetler ve default haliyle bir karşılaştırın bakalım performansınız ne derecede değişecek.

0, -1, -5, -4, -3.5, -4.5, -2.5, -2, -4, -3

Heh tamamdır. Yaptıktan sonra ileteceğim ancak böyle de çok iyi bilginize.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı