2000 € telefon önerisi

Bütçe
2000€
Şu anda Redmi Note 8 kullanıyorum. Amcam Almanya'dan gelecek ve TR kayıtlı bir telefon alacak. Sıfır olarak ne önerirsiniz? 20k kayıt parası olduğu için TR'den alacaz telefonu bana doğum günü hediyesi alacak.
- Yurt dışı cihaz istemiyorum.
- 2. el cihaz istemiyorum.
- Tercihen fiziksel mağazada olan ( Hatay, Adana, Mersin ve Gaziantep)
Bu kadar hemen olursa sevinirim amcam 4 güne gelecek.
12 Eylül'de tanıtılacak iPhone 15 serisini bekle derim.

P serisinin kamerası daha iyi değil mi? Bana lazım olan 3 şey kamera, kamera ve ekran 🙂

O da iyi, ancak Huawei için Mate serisi her zaman daha önemli bir konumdaydı hocam. Halen de öyle :).

Ama sırf kamera için Huawei alınmaz hocam; örneğin Mate 60 Pro yerine S23 Ultra alsanız, kamera anlamında kayda değer bi' kaybınız olmaz. Ekran olarak zaten Samsung önde, Huawei BOE'nin panellerini kullanıyor.

Arkadaşlar hepinize teşekkür benim de daha önceden altına ve dolar a yatırdıgım 20000₺ gibi bir param vardı iPhone 15 serisini bekleyeceğim amcam ekim sonu gibi gidecek o zaman a kadar süre var mute yedim dün gece onun için cevap yazamadım akşam gece 3 gibi yattım S23 Ultra alırım diye sabah 15 serisi daha mantıklı geldi ne yapsam karar veremedim. Batarya performansı da benim için çok önemli.

O da iyi, ancak Huawei için Mate serisi her zaman daha önemli bir konumdaydı hocam. Halen de öyle :).

Ama sırf kamera için Huawei alınmaz hocam; örneğin Mate 60 Pro yerine S23 Ultra alsanız, kamera anlamında kayda değer bi' kaybınız olmaz. Ekran olarak zaten Samsung önde, Huawei Boe'nin panellerini kullanıyor.

Huawei telefonlar bazı yönlerden çok iyi ama Google desteği olarak mesele belki bilenler olur hatay merkezli 6.4 depremde teyzemin telefonu Huawei Mate 20 litre telefon depremden 10 saniye gibi bir süre önce haber verdi bize adanadaydım ve çok kötü sallandik evdeki cihazların hiçbirinden bir bildirim gelmedi
Cihazlar
iPhone 13 Pro.
Redmi Note 8
S21 FE
iPhone 7

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı