2000$ PC toplama

Bütçe
2000 dolar
@Fk_Jester açıkçası kasayı pek beğenmiyorum ama sistem kurarkan avantajlı oluyor.

Bana kalsa XPG ınvader en mantıklı tercih bu bütçede:
Hazır sistem almanızı önermem.

Hocam önü mesh panel olmayan kasalara alerjim var yanlış anlamayın :D. C M MB511 favorim.
 
Al hocam, üstünkörü bir şeyler ayarladım. Konuyu takip eden diğer arkadaşlar da bakıp eksiği gediği söylesinler.
 

Dosya Ekleri

  • 2020-05-11.png
    2020-05-11.png
    93,8 KB · Görüntüleme: 23
Attığım sistem alabileceğin en iyi sistem.
 
Arkadaşım demişti şimdi bir Intel'den AMD'ye doğru kaymaya başladım işlemci vs karşılaştırabileceğim bir site atar mısınız?

Arkadaşınız hiçbir şey bilmiyor o zaman üzgünüm :) Intel işlemcilerini termal macunla kapatır AMD ise mikro lehimleme işlemi yapılır, bu sebeple Intel ısı yalıtımı yapamazken AMD çok üstün bir ısı yalıtımı yapar bu sayede soğutucudan tam performans alırsınız. Hatta Intel 10. nesilde AMD gibi mikro lehimleme işlemine geri döndü daha pahalı olmasına rağmen kullanıcının istekleri doğrultusunda hareket etmek zorunda kaldılar. İnternette birçok site mevcut konular ile alakalı oyun testleri vb bakabilirsiniz veya render testleri ya da tam zamanlı performans puan testleri hepsi YouTube'da mevcut.

Intel işlemciler çok ısınıyor diye delid diye bir işlem (saçmalık) bu sebeple var... araştırabilirsiniz.
 
Arkadaşınız hiçbir şey bilmiyor o zaman üzgünüm :) Intel işlemcilerini termal macunla kapatır AMD ise mikro lehimleme işlemi yapılır, bu sebeple Intel ısı yalıtımı yapamazken AMD çok üstün bir ısı yalıtımı yapar bu sayede soğutucudan tam performans alırsınız. Hatta Intel 10. nesilde AMD gibi mikro lehimleme işlemine geri döndü daha pahalı olmasına rağmen kullanıcının istekleri doğrultusunda hareket etmek zorunda kaldılar. İnternette birçok site mevcut konular ile alakalı oyun testleri vb bakabilirsiniz veya render testleri ya da tam zamanlı performans puan testleri hepsi youtubede mevcut.
Peki işlemci ekran kartı karşılaştırabileceğim bir site var mı.
 
O zaman

AMD bir işlemci

4000 mhz bir ana kart

2060 veya 2070 ekran kartı

16gb ram

250 GB ssd

2tb harddisk

Başka unuttuğum bir şey var mı
 

Geri
Yukarı