2000 TL altı mekanik klavye önerisi

Bütçe
2500 TL
Satıcı hiç güven vermiyor.
1732448113452.png

Hayır ben seni anladım F75'te şu an stok olmadığı için biraz daha öneri almak istedim. Gelirse alırım.

Hocam beklerseniz biraz stoka girer. Girdiği zaman acele etmeniz lazım almak için. Aula F75 yeşil switch ile geliyor. Mesafesi blue switch gibi değil ama hassasiyeti yakın diye biliyorum. Olmadı zaten klavye ucuza geldiği için ekstra switch alırsınız.

Hocam beklerseniz biraz stoka girer. Girdiği zaman acele etmeniz lazım almak için. Aula F75 yeşil switch ile geliyor. Mesafesi blue switch gibi değil ama hassasiyeti yakın diye biliyorum. Olmadı zaten klavye ucuza geldiği için ekstra switch alırsınız.

Klasik switch olarak en iyisini blue olarak buluyorum ancak Aula F75'in blue switch olmadığını biliyorum zaten ancak biraz yanlış biliyorsunuz çünkü iki rengindede farklı switch kullanılıyor beyaz olanda leobog reaper switch var yani yeşil dediğniiz ancak siyah olan renginde leobog greywood V3 switch var bana beyazın sesi daha güzel geldi ve beyazın renkleri daha canlı o yüzden yeşil dediğinizi alacağım ancak yine de bilgileriniz için teşekkürler hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı