2000 TL civarı monitörlü sistem önerisi

1-) 80+ yok elektrik faturasını coşturabilir.
2-)O kadar düşük fiyata PSU alınmaz bence.
3-)Pek bilindik bir marka değil sanırsam.Malum Türkiye elektriği koruması olduğunu pek sanmıyorum o fiyata zarar verebilir.Hem GittiGidiyor'dan alıyorsun ne kadar güvenebilirsin ki o yazılara.
Frisby güvenilir değil mi ? İlk defa sizden duydum :D Ayrıca tüketilen güç 1000W gibi konuşuyorsun.

1-) 80+ yok elektrik faturasını coşturabilir.
2-)O kadar düşük fiyata PSU alınmaz bence.
3-)Pek bilindik bir marka değil sanırsam.Malum Türkiye elektriği koruması olduğunu pek sanmıyorum o fiyata zarar verebilir.Hem GittiGidiyor'dan alıyorsun ne kadar güvenebilirsin ki o yazılara.

1.si site GittiGidiyor değil Hepsiburada.

2.si 500w PSU kurduğumuz sisteme hayli hayli yeter konu ile alakanız yoksa yanlış bilgi verip insanları zor durumda bırakmayın.

3.sü 2000 TL barajını geçmeden 4GB VRAM sıkıntısız zar zor topladığımız bu sistemi bir de monitör ile siz toplayın ?

Yaklaşık 10 fps fark var. Tabii oynadığınız oyunlara da bağlı.
2000 TL bandını çok aşmak istemiyorum ama kafam da karışmıyor değil :)

''Bro'' sen 2000 TL ye PSU yerleştir. (Yazım kurallarından uyarı yersin.)

Beğenilmiyor nedense..
2000 TL civarı bütçeye 80+ PSU lüks kaçıyor sanırım. Kasanın kendi güç kaynağı ile idare edilmeli mi?

Frisby güvenilir değil mi ? İlk defa sizden duydum :D Ayrıca tüketilen güç 1000W gibi konuşuyorsun.
Frisby konusunda sanırsam yazmıştım neyse.130 tl lik sertifikasız PSU'lara arkadaşımızı yönlendirmeyelim lütfen.Elektrik faturasın o ödiyecek.Hem 1000 W olmasada arkadaş o PSU'yu uzun süre kullanırsa ciddi maddi kayıplara neden olabılır.Zararın neresinden dönsek kardır.

2000 TL bandını çok aşmak istemiyorum ama kafam da karışmıyor değil :)

2000 TL civarı bütçeye 80+ PSU lüks kaçıyor sanırım. Kasanın kendi güç kaynağı ile idare edilmeli mi?
Nagas 400W AO400 Güç Kaynağı 80+ Bronz Aktif PFC
Nagas 500W AO500 Güç Kaynağı 80+ Bronz Aktif PFC

Monitörde Freesync var kullanmıyacaksan olmayan ucuz bir tane bulurum.
Acer KG221QBMIX 21.5'' 1ms 75Hz (Analog+HDMI) Freesync Full Fiyatı

Atakanın sitemiyle benim sitem arasında monitör farkı var. Birde nasıl bulmuş bilmem ama daha ucuz.

Ben sinerjiye girip baktım o kart şu an 471,75 tl. yani benim karttan pahalı zaten çok bir fark yok. 5 fps lik bir fark var.
Orda yazan fiyatlar KDV hariç fiyatlardır benim koyduğum ekran kartınada KDV yi eklerseniz aynı fiyat olacaktır,kusuruma bakmayın 1 hafta cezam vardı :D

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı