2000 TL Civarı Oyun Sistemi

Thaldenor

Kilopat
Bütçem tahminen 2000 TL civarı. Küçük oynamalar kabul edilebilr. Aklımda şu an hiçbir şey yok. Tavsiyelerinizi alabilir miyim ? Arada bilgisayarım bozudu o yüzden link şeklinde değil de fotoğraf veya yazı olarak yaparsanız tavsiyelerinizi çok memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
r8kln.png

Ekran kartı olarak;
GIGABYTE GTX 760 WindForce, 2GB, PCIExp Ekran Kart, Fiyat: 768 TL

Anladım dostum teşekkür ederim tavsiyen için ve eklemek gerekirse en başta dediğim gibi biraz fiyatın oynaması sorun olmaz 100 - 200 liralik farkla daha iyi bir parça eklenebilirse benim için sorun olmaz

- - - Güncellendi - - -

Dostum peki kasa + PSU şeklinde yapsam daha rahat etmezmiyim sadece kasanin verdigi enerji sorun çıkarmaz mı ? Bir de ekstra işlemci soğutucu almalı mıyım yoksa CPU'nunki yeterli olur mu ısınma sorunu olur mu kısacası?

Dostum peki kasa + psu şeklinde yapsam daha rahat etmezmiyim sadece kasanin verdigi enerji sorun cıkarmaz mı ? Birde ekstra işlemci soğutucu almalımıyım yoksa cpu nunki yeterli olurmu ısınma sorunu olur mu kısacası?

Kasa+PSU alman mantıklı olmaz açıkçası. Daha pahalıya gelecektir. Bu kasanın PSU'nun +80 damgası mevcut. Yani kaliteli bir PSU.
CPU soğutucusuna gelecek olursakta alman daha mantıklı olur. Ben bütçeyi daha fazla aşmasın diye önermedim.

Kasa+PSU alman mantıklı olmaz açıkçası. Daha pahalıya gelecektir. Bu kasanın PSU'nun +80 damgası mevcut. Yani kaliteli bir PSU.
CPU soğutucusuna gelecek olursakta alman daha mantıklı olur. Ben bütçeyi daha fazla aşmasın diye önermedim.

Dostum dediğim gibi bütçe biraz oynayabilir artı vatandan alacağım büyük ihtimal oradaki %25 lik indirimide göze alarak daha iyi bir sistem çıkartılabilir mi ?

- - - Güncellendi - - -

Bir de aklıma takılan bir şey var elbet bir bildiğiniz vardır ama ekran kartını 384 bit alsam daha rahat eder miyim yok fiyat performansa vurduğumuzda değmez mi ?

Dostum dediğim gibi bütçe biraz oynayabilir artı vatandan alacağım büyük ihtimal oradaki %25 lik indirimide göze alarak daha iyi bir sistem çıkartılabilir mi ?

- - - Güncellendi - - -

Birde aklıma takılan bir şey var elbet bir bildiğiniz vardır ama ekran kartını 384 bit alsam daha rahat edermiyim yok fiyat performansa vurduğumuzda değmez mi ?
Lütfen artık Ekran Kartlarında sadece bir şeyin performans verdiği yanılgısından kurtulalım ! Ekran kartında her şey önemlidir ! Ekran kartı bit değerine göre değil inceleme puanlarına ve fps değerlerine göre alınmalıdır.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı