2000 TL civarı sistem toplama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Deep3nough

Hectopat
Daha fazla  
İyi aksamlar herkese. Bütçem 2000 TL civarı. Oyun oynamak için bir bilgisayar istiyorum, kendim toplamaya çalıştım ama tam bir fail oldu. :D Her neyse. Tercihen monitör de olsa iyi olur ve mümkünse Sapphire R9 290 Tri-X ekran kartı olursa iyi olur. (2000 TL muhtemelen yetmeyecek o yüzden en yakın bütçeye hazırlarsanız memnun olurum.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bu parçaları öneriyorum. Ramları 1866 yapmaya gerek yok. Millet sadece O.C yapmadan max. 1866 mhz desteklediği için onu öneriyor ama performansında hiç bir fark yok.
Ekran Alıntısı.PNG

Süper xigmatek kasa + R9 285 varken R9 280X önermek olmamış.

R9 280x daha iyi. RAM tek modül değil.

Her şeye FPS gözüyle bakmaktan ne zaman vazgeçeceksiniz?

FPS ne alaka? Yeni çıkan her şey eskisinden daha iyi olmuyor. Çok bilmiş arkadaşım.

R9 285 varken R9 280X alınmaz. Daha çok para verip daha eski teknoloji almış olursunuz.

R9 285 varken R9 280X alınmaz. Daha çok para verip daha eski teknoloji almış olursunuz.
Sana katılmıyorum. DDR4 sistemler çıktı. Herkes yenisini alacak diye bir şey yok. Ve herkesin bütcesi var. En kötü anakart bugün 750 TL. Forumda hala DDR3 sistem toplayanlar var. Herkes yenisini alacaksa Vatan bilgisayar battı o zaman o kadar mal elinde kaldı. Lütfen biraz mantıklı cümle sarfedin.

Son düzenleme:
Hem daha yeni hem daha ucuz ise o ürünü almamak akıl karı olmaz. Mesela bu gayet mantıklı bir cümleydi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı