2000 TL Dağ Bisikleti Önerisi

LelouchReyiz

Kilopat
Katılım
10 Haziran 2016
Mesajlar
10
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
2000 TL civarında bir dağ bisikleti almak istiyorum. 2500 TL'ye kadar çıkabilirim ama almışken sağlam bir bisiklet alayım diye düşünüyorum. İkinci el almak istemiyorum. Hangi modelleri önerirsiniz?
Bir de mosso black edition 26" fiyatına göre nasıl?
 
İkinci el almak istemiyorum deme, bir daha düşün. Bisiklet piyasası çok düşüyor ikinci elde. Çok zor satılıyor alınan fiyatlara ve genellikle %30 düşük fiyattan yukarı satamıyorsun. Belirttiğin bütçede Specialized Hardrock, Sedona ve Trek modellerine bak. B'twin F/P oranı genelde düşük o yüzden önermiyorum. Kron'dan da uzak durabilir ama Salcano, Mosso, Merida ve Scott'a bakabilirsin. @Recep Baltaş dahi Scott kullanıyordu, ben de kullandım bayağı kaliteli makineler.
 
Mosso Wildfire 3.29 kullanıyorum. Şahsi fikrimi sorarsan Mosso'nun servisi o kadar iyi değil. Bisiklet yeni olmasına rağmen orta göbekten gıcırtılar gelmeye başladı ve herzamanki bisikletçime götürdüm söktü çekiçle biyerini düzeltti ses gitti. Yani uzun lafın kısası Mosso'yu alabilirsin ama servisi sıkıntılı :) Salcano'da aşağı yukarı aynı. Bianchi 2017 modellerine bakabilirsin, Scott hakkında bir bilgiye sahip değilim ama iyi diye duydum. Ayrıca bendeki Mosso'nun tüm parçaları baştan aşağı Shimano. BT'WIN gibi bir tarafı Sram bir Tarafı Shimano değil. Tabiki aldığın bisiklet 200 300 TL lik bisiklet olmayacak her ay düzenli bakım yaptırmalısın yoksa soğursun tıpkı benim gibi, bisikletim 4 aydır bisikletçinin önünden geçmedi :(
 
Son düzenleme:
İkiside Shimano Alivio set, hangisi ucuzsa onu al.
Teşekkür ederim, Merida big nine 70 benim daha çok hoşuma gitti ve daha ucuz ama sedona 840 nasıl onu merak ediyorum.

Cannondale Trail SL4 - Bisiklet ile ilgili tüm malzemeler sahibinden.com'da - 391512390
Bu alınır mı?

İkinci el önerebilir misiniz?

Bu bisikletler arasında kaldım:
carraro big 1027: Carraro Big 1027 27.5 Jant Bisiklet * Avantaj Paketi Hediyeli *
sedona 840: Sedona 840 - n11.com
Seçmem konusunda yardımcı olur musunuz?
 

Geri
Yukarı