Hocam bulamadım da link atar mısınız?İkinci el düşünürseniz Decathlon 20 KG seti var. Ben ikinci el almıştım, barbell dahil değil ama işimi görüyor.
Hocam bulamadım da link atar mısınız?
Döküm olduğu için 1950 TL'ye geçen haftalarda aldım ama şanslıyım demek ki. 2000 TL'ye bulunması zormuş. Ayrıca yeni aklıma geldi, ağırlıklar yetersiz kalırsa yeni plaka almanız gerekecek. Decathlon mağazasında sıfırı da var.
Kusura bakmayın, biraz yersiz bir öneri oldu ama aklınızda bulunsun.
Yani, yeteri kadar kaliteliyse Domyos'a göre çok avantajlı görünüyor attığınız set hocam. Kalitesini ve ömrünü bilemeyeceğim ama ben metal sevdalısıyım : )Benim attığım set demir döküm değil ama yine de birkaç sene götürür herhalde. Zaten sınav biter bitmez spor salonuna gitmeyi düşünüyorum.
Birleşik hareketler için az kalacaktır elbette. İleri seviyeyseniz zaten yetmez. Barbell olmaması da diğer ürüne göre bir eksi. Bütçenize göre ikinci el temizini bulmak da zor gibi. Ben de belli bir yere kadar 20 kg ile devam edeceğim. İhtiyacım oldukça plaka eklerim ve sonrasında bir Z bar alırım.
Yani, yeteri kadar kaliteliyse Domyos'a göre çok avantajlı görünüyor attığınız set hocam. Kalitesini ve ömrünü bilemeyeceğim ama ben metal sevdalısıyım: )
@880231 karar verdiniz mi?
Hocam daha gelmedi maalesef yarın yada ptesi gelince deneyip yazarım.Eğer kullandıysanız memnun kaldınız mı? Kalitesi, pratikliği nasıl sizce?
Hocam daha gelmedi maalesef yarın ya da ptesi gelince deneyip yazarım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.