2000 TL dambıl seti önerisi

880231

Picopat
Katılım
9 Ocak 2025
Mesajlar
375
Spor salonu evimize çok uzak git gel yapamam o yüzden. Evde kullanabilecegim dambıl seti önerirseniz sevinirim, Trendyol'da böyle bir şey var alınır mı sizce? Bütçem maksimum 2K civarı daha fazla çıkamam.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İkinci el düşünürseniz Decathlon 20 KG seti var. Ben ikinci el almıştım, bar dahil değil ama işimi görüyor.
 
Son düzenleme:
Hocam bulamadım da link atar mısınız?

1950 TL'ye geçen haftalarda aldım ama şanslıyım demek ki. 2000 TL'ye bulunması zormuş. Ayrıca yeni aklıma geldi, ağırlıklar yetersiz kalırsa yeni plaka almanız gerekecek. Decathlon mağazasında sıfırı da var.

Kusura bakmayın, biraz yersiz bir öneri oldu ama döküm plaka alternatifi olarak aklınızda bulunsun.
 

Döküm olduğu için 1950 TL'ye geçen haftalarda aldım ama şanslıyım demek ki. 2000 TL'ye bulunması zormuş. Ayrıca yeni aklıma geldi, ağırlıklar yetersiz kalırsa yeni plaka almanız gerekecek. Decathlon mağazasında sıfırı da var.

Kusura bakmayın, biraz yersiz bir öneri oldu ama aklınızda bulunsun.

Estağfurullah hocam 20 kg az gelmez mi peki? Benim attığım set demir döküm değil ama yine de birkaç sene götürür herhalde. Zaten sınav biter bitmez spor salonuna gitmeyi düşünüyorum mezuna kalma gibi bir durum olmazsa inşallah.
 
Bileşik hareketler için az kalacaktır elbette. İleri seviyeyseniz zaten yetmez. Barbell olmaması da diğer ürüne göre bir eksi. Bütçenize göre ikinci el temizini bulmak da zor gibi. Ben de belli bir yere kadar 20 KG ile devam edeceğim. İhtiyacım oldukça plaka eklerim ve sonrasında bir Z bar alırım.
Benim attığım set demir döküm değil ama yine de birkaç sene götürür herhalde. Zaten sınav biter bitmez spor salonuna gitmeyi düşünüyorum.
Yani, yeteri kadar kaliteliyse Domyos'a göre çok avantajlı görünüyor attığınız set hocam. Kalitesini ve ömrünü bilemeyeceğim ama ben metal sevdalısıyım : )

@880231 Karar verdiniz mi?
 
Son düzenleme:
Birleşik hareketler için az kalacaktır elbette. İleri seviyeyseniz zaten yetmez. Barbell olmaması da diğer ürüne göre bir eksi. Bütçenize göre ikinci el temizini bulmak da zor gibi. Ben de belli bir yere kadar 20 kg ile devam edeceğim. İhtiyacım oldukça plaka eklerim ve sonrasında bir Z bar alırım.

Yani, yeteri kadar kaliteliyse Domyos'a göre çok avantajlı görünüyor attığınız set hocam. Kalitesini ve ömrünü bilemeyeceğim ama ben metal sevdalısıyım: )

@880231 karar verdiniz mi?

Evet hocam, Trendyol'dakini aldım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı