2000 TL ekran kartı önerisi

Bütçe
2000TL
Bir sorunu yok ve kendi fiyat aralığında XPG pylon yerine tercih edilebilir bir model. Yanlış bilgilendirme yapmayın.

Bütçe 400 ama pylon 500 ve ayrıca yanlış yönlendirme yapmıyorum hepsinde çıkarabilir dedim ve 400 TL bütçeye hangisi çıkarmıyıor ki bütçeyi 500-600 arası tutunca tabii XPG, Corsair veya FSP gibi markalara yönelmek daha mantıklı daha az sorun çıkarır.

Bütçe 400 ama pylon 500 ve ayrıca yanlış yönlendirme yapmıyorum hepsinde çıkarabilir dedim ve 400 TL bütçeye hangisi çıkarmıyıor ki bütçeyi 500-600 arası tutunca tabii XPG, Corsair veya FSP gibi markalara yönelmek daha mantıklı daha az sorun çıkarır.

Bütçe artarsa diye onları önerdim zaten bütçesi 400TL bile olsa SHP V2 alınmaz.

@The power of GT1030 peki. Kanıt atamıyorsunuz daha. Ben size shp650'nin kötü olduğuna dair kaynak atabilirim.

Buyurun ben attım ki şunu da hatırlatmak isterim ki buna katılacağınızı düşünüyorum biz şu anda ekran kartı ile alakalı konuşuyorduk psu kronik sorunları değil farklı başlık açıp yazmak daha mantıklı raporlanabiliriz bu yüzden "hatırlatırım"

Buyurun ben attım bile.
Attıklarınız hiçbirinin Gigamax olmaması peki? 🤣 🤣 🤣 🤣

Markaya bakıp yorum yapan birini ciddiye alamıyorum.

PSU ve Ekran Kartı önerileriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar, psu olarak XPG Pylon alacağım ekran kartı olarak da rx5500xt veya 1660s alabilirim duruma bağlı. Bu ekran kartı ve psuya uygun bir kasa önerebilir misiniz zahmet olmazsa? 600-700TL

Buyurun ben attım bile.

Yalnız bunlar gigamax modelleri değil haberiniz olsun. 🤣

Dosya Ekleri

• image_2021-02-03_152808.png
    image_2021-02-03_152808.png
    3,3 KB · Görüntüleme: 18
PSU ve Ekran Kartı önerileriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar, psu olarak XPG Pylon alacağım ekran kartı olarak da rx5500xt veya 1660s alabilirim duruma bağlı. Bu ekran kartı ve psuya uygun bir kasa önerebilir misiniz zahmet olmazsa? 600-700TL
Dark Guardian Pro olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı