2000 TL Ekran Kartsız Monitör Dahil Sistem Toplama

Hkyinn

Kilopat
sis1.PNG

Ben yukarıdaki gibi bir sistem topladım, işlemci olarak da R3 1200 tercih edecektim fakat stoklarda yokmuş. Onun yerine R3 1300x tercih edeceğim. Birkaç sorum var cevaplarsanız sevinirim.
  1. Bazı RAM'lerde özellikle Ryzen uyumlu diye belirtilmiş. Bu şekilde belirtilmeyen RAM'leri kullandığımızda ne gibi bir sorun çıkıyor? Resimdeki RAM yerine linkini attığım RAM'i tercih etsem ne gibi bir sorun çıkar? Kingston 8GB HyperX Fury Black DDR4 2400MHz CL15 PC Ram
  2. Z3 Plus'ta 5 tane fan var diye biliyorum. Anakartta kaç tane fan takma yeri var? Bu 5 tane fan nereye takılacak? Sistemi ben toplamayacağım Vatan'da çalışan görevlilere bir şey söylememe gerek var mı?
  3. 300 - 350 TL arası bir anakart alacağım seçtiğim anakart iyi mi, değiştirmeme gerek var mı?
  4. Genellikle 5ms 1920x1080 21.5'' monitörler 500 TL civarında oluyor ama bu monitörün fiyatı biraz daha düşük bana bir sorun çıkarır mı?
  5. Son olarak bu parçaların hepsi Vatan'da var aynı gün içerisinde toplayıp teslim ediyorlar mı?

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
  1. Seçebilirsin, sorun olmaz.
  2. Anakarta kaç adet takılabiliyorsa takarlar. Geri kalanını ise PSU'ya bsğlarlar.
  3. O ankart yerine Asus B350M-A almanı öneririm.
  4. O monitör fiyatının en iyilerinden bir monitör, sakın değiştirme.
  5. Ediyorlar diye biliyorum.

Alacağın mağazada bütün parçalar varsa ve orada az kişi sistem toplattırıyorsa sabah gidersen akşama doğru alırsın. Ama bazı parçalar yoksa 1 hafta falan bekleyebiliyorsun. Parçalar varsa ama çok kişi sistem toplattırıyorsa yarın alırsın.

R3 1200 de yok maalesef en başta onu almayı düşünüyordum zaten. Bu hafta sonu KDV indirimi olmasa stoklara gelmesini beklerdim fakat şimdi beklersem kasayı anakartı vs. değiştirmem gerekecek bütçe yetmeyecek. Yukarıda attığım I3'lü sitem birbiriyle uyumlu değil mi bir sorun çıkmaz?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı