2000 TL Ekran Kartsız Monitör Dahil Sistem Toplama

Bursa'da oturuyorum. Kapıda ödeme seçeneği olan bütün internet siteleri kapıda ödeme için ekstra bir ücret istiyor Vatan'dan daha pahalıya geliyor sonra.

@105993 Hocam rahatsız ediyorum tekrardan, Z3 Plus stokta kalmamış onun yerine R1 aldım. Monitörün de sadece sonunda H olan versiyonu varmış. Eve geldim monitörün içinden HDMI kablosu çıkmadı, zaten kasada HDMI girişi göremedim sadece DVI ve VGA var. Şimdi dönüştürücü kullanmak zorundayım değil mi?

Üstüne bir de kasadan tiz bir ses geliyor, sanırım PSU'dan geliyor tam anlayamıyorum. Kasadan 2 metre uzaklaştıktan sonra bile duyuluyor ses. Kasadan uzaklaştığımda bile birkaç saniye duyuyorum sesi kulak çınlaması gibi. Bip sesine benzer bir ses. Kasanın arkasındaki anahtarı açtığım gibi gelmeye başlıyor. Güç düğmesine basınca fanlar dönmeye başlayınca biraz garipleşiyor ses. Yani ben sürekli dizüstü bilgisayar kullandım onlarda hiç böyle bir sorun yoktu, bu şekilde bir ses gelmesi sorun değil benim için fakat kasaya bir şey olacak diye korkuyorum.

Bir de küçük bir not olarak ekleyeyim. Sistemi alırken tatlı dilli konuşan görevliler sistemi almaya gelince ''Kasa garantisi vermiyoruz, sadece bozulan parçayı getirin.'' dediler. Şimdi kasayı götürsem yardım etmeyecekler yani öyle mi?

Monitörün DVI desteği yok o yüzden dönüştürücü alacağım galiba. Neyse o çok problem değil de şu ses konusu çok canımı sıkıyor. Bildiğimiz kulak çınlaması gibi bir ses geliyor kasaya güç verince.

Sorun hakkında yardım edemeyeceğim ama notuna yardım edeyim.İlk başta satın aldığınız şeylerin tam listesi yazan beyaz kağıtta yanlış hatırlamıyorsam, sadece bozulan parçayı getirin gibi bir yazı yazıyordu. Ama siz yine de kasayı götürün ve orada adamlara o sesi dinletin. Ses nereden geliyor anlamadım deyin. İnşallah sorununuz çözülür.

Yani bu adamlar kasayı topladıktan sonra bir kere bile fişe takıp çalıştırmıyor mu bu nedir yahu? Yaptıkları kablolama zaten komik denecek derecede kötü. Kargoyla gönderirsek sonraki haftaya sarkabilir dediler diye o kadar yol gidip kendim aldım ilk günden sorun çıktı. 15 gün içerisinde iade etme hakkı bunda da geçerli mi biliyor musunuz?

Evet varmış hocam alt tarafta akşamüstü karanlıkta göremedim. Dediğim gibi o sorun değil çözülebilecek bir problem. Şu gelen sesi kayda alıp Youtube'a atsam yardımcı olabilir misiniz?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı