2000 TL GTX 1050 Ti Sistem Tavsiyesi

blacdus

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Rog Swift PG32UCDM OLED 4K 240Hz | Ryzen 7800x3d | Msi B650 Carbon Wifi | Msi Gamingx RTX4090 | Kingston Fury Renegade DDR5 RGB 32GB 6000MT/s DDR5 CL32 | Deepcool Ls720 Sıvı Soğutma | FSP HYDRO G PRO ATX3.0 (PCIe5.0) 1000W 80PLUS GOLD | Cooler Master TD500 V2 | 2 TB Kingston FURY Renegade SSD | Asus Rog Strix Scope II 96 Wireless | Klipsch The Nines Hifi Ses Sistemi
Meslek
Elektronik Teknisyeni
Elimde Gigabyte GTX 1050 Ti ekran kartı var. Bunun yanında 500 watt 80 plus sertifikalı PSU ve 1 TB HDD bulunmakta. Max. 2000 TL butcem var ekran kartı ve HDD haric sistem önerir misiniz?
Aklımdaki sistem bu sekilde:
  • Anakart : Asus B350M AM4 soketli (320M' de olabılırdı fakat 50-60 lıra fark oldugundan bunu sectım)
  • İşlemci : R3 1200
  • Ekran k.: GTX 1050 Ti (Elimde mevcut)
  • Psu : Xigmatek 500+80 (Elimde mevcut)
  • Hdd : WD 1tb (Elimde mevcut)
  • Kasa : Zalman Plus midi tower
  • Ram : Burada 3000MHz RAM'de alabılırım 2666MHz'de.
Buradaki sorun aralarındaki fiyat farkına değecek FPS farkı olur mu acaba ? Butcemden dolayı 8GB tek slot almayı dusunuyorum. İlerleyen zamanlarda 16 GB yapabılırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Silinen üye hocam simdi hesapladım yani bütce var fakat asırı oyun hastası olmadıgım ıcın en mınımum sekılde toplamaya calısıyorum.
@Frosa Tesekkur ederım hocam, kasa tavsiyeniz gayet hosuma gıttı onu tercıh edebılırım. RAM olarak da model belirtebilir misiniz acaba? Birkac yerde her RAM uyumlu calısmıyormus Ryzen ile, öyle okumustum.
Aklımda Gskill 8 GB 3000 MHz var ama, önerilere acıgım.

@Frosa Tridentz 3200 MHz alabilirim hocam tek kanal olarak. Benim sistemimde sorunsuz calisirsa alirim, ilerleyen zamanda aynisindan bir tane daha alip cift kanal 16 GB olmak uzere kullanirim. Simdi ozet olarak;

• Anakart: Asus B350M
  • İslemci : R3 1200
  • Ekran k : GTX 1050 Ti
  • RAM : Tridentz 8 GB 3200 MHz
  • HDD : 1 TB WD
  • PSU : Xigmatek 500 +80 plus
  • Kasa : Corsair 270R

Tesekkur ederim hocam saolun. Elime bir miktar daha para gecmesi sebebiyle sistemde bazi degisiklikler yapmaya karar verdim. Anakartı gigabyte Ab350 ve islemciyide R5 1600 yapicam, ramlarde direk 2x8 3200mhz olacak. Yani ilerleyen zamanlarda bu sisteme Gtx1080 bile taksam sıkıntı yasamicak sekilde olacak. Yani ilerleyen zamanlarda bana sadece ekran karti upgradesi ve gerekirse Psu upgrade si kalacak. Herhangi bir oneriniz varmidir acaba ? @Frosa

Estağfurullah hocam ne demek, konumuz herkese açık :) Butcem suan icin 2500 lira civarında. Bana gerekli olan anakart, islemci, ram ve kasa. Önerilerinize açığım @Cem KARADEMİR

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı