Ubisoft Connect hesabım çalındı

Ubisoft'un desteği kadar rezalet bir ekip sanırım yok. Arkadaşım Steam, EA, Epic hesaplarını dakikalar içerisinde kurtarırken Ubisoft günlerce süründürüyor. Özellikle EA hesabını canlı desteğe bağlanarak 15-20 dakika içerisinde geri aldık. Ubisoft çalışanları ise 3 günde bir maillere dönüş yapıyorlar ve gönderdiğiniz maili bile okumadan ezbere prosedürler yazıp gönderiyor. Resmen rezalet. Adamlara değiştirilen kullanıcı adına kadar verdik diyorlar ki "hesaba bağlı maile doğrulama linki gönderdik, oradan işlemlere devam edin." hesaba bağlı mailin çalan kişinin değiştirdiği mail olması dışında bir problem yok. Rainbow Six: Siege hesabı için uğraşıyoruz, bayağı dolu bir hesaptı.

Bana 1 ay sonra geri dönüş yaptılar. Dün ilk mail geldi bugün hesabımı geri aldım. Bir ara uzun süre cevap vermediler benden bir fotoğraf istemişlerdi. Arka arkaya aynı fotoğraflı maili attım geri döndüler. Hesap çalınmasıyla ilgili çok yoğun destek talebi varmış falan. Arada dürtmek gerekiyor. Var olan bir Ubisoft hesabı üzerinden destek isterseniz daha hızlı dönüyorlarmış. Size geri döndüklerinde Full mail üzerinden haberleşin bende daha hızlı oldu. Nasıl çözdüğümü Ubisoft Connect: Hesabım hacklendi email ve parola değiştirildi burada anlattım (Technopat Sosyal yazısı profilimden ulaşabilirsiniz).

Son düzenleme:
Ubisoft'un desteği kadar rezalet bir ekip sanırım yok. Arkadaşım Steam, EA, Epic hesaplarını dakikalar içerisinde kurtarırken Ubisoft günlerce süründürüyor. Özellikle EA hesabını canlı desteğe bağlanarak 15-20 dakika içerisinde geri aldık. Ubisoft çalışanları ise 3 günde bir maillere dönüş yapıyorlar ve gönderdiğiniz maili bile okumadan ezbere prosedürler yazıp gönderiyor. Resmen rezalet. Adamlara değiştirilen kullanıcı adına kadar verdik diyorlar ki "hesaba bağlı maile doğrulama linki gönderdik, ordan işlemlere devam edin." Hesaba bağlı mailin çalan kişinin değiştirdiği mail olması dışında bir problem yok. Rainbow Six Siege hesabı için uğraşıyoruz, bayağı dolu bir hesaptı.
Kral aynısını yaşıyorum şuanda söylediğin herşey aynı bu kadar rezil bir şirket görmedim hayatımda benim de r6 vardı gitti bide assasins creed orgins vardı gitti vermiyorlar kopyala yapıştır mesaj atıyorlar mail ile diyorum hesap hakkında herşeyi biliyorum diyorum(hesabınızı doğrulayamadık) diyor vallahi adamı kanser eder bunlar. Reis bu arada geri alabildin mi bari hesabını

@Yavuz333 merhaba, hesap benim değil arkadaşımındı ama alamadı. Ubisoft destek maile erişiminiz yoksa bir şey yapamayız deyip işin içinden çıktı. Biz de son çare hesabı çalan adamla konuşmaya karar verdik ama hesabı kendisi çalmamış, bir internet sitesinden satın almış. Neticede hesabı vermedi. Sonra da ne yaptıysa R6 hesabı şu anda banlı gözüküyor. Muhtemelen hile vs açmak için bir hesap satın aldı o da bize denk geldi. Umarım siz kurtarabilirsiniz.

hocam bende aynı duruma düştüm fakat epicle steam i kurtardım ama ubisofta direk giriş yapamıyorum epic gamesden aldım oyuna girmeye çalışıyorum logging de kalıyor ne yapmalıyım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı