merdo200tr
Hectopat
Ubistofttan bir şey beklemeyin yakında batar gider umarım. Öyle rezil şirket ki bir süre aktif olmayanların hesaplarını siliyor.
Ubisoft'un desteği kadar rezalet bir ekip sanırım yok. Arkadaşım Steam, EA, Epic hesaplarını dakikalar içerisinde kurtarırken Ubisoft günlerce süründürüyor. Özellikle EA hesabını canlı desteğe bağlanarak 15-20 dakika içerisinde geri aldık. Ubisoft çalışanları ise 3 günde bir maillere dönüş yapıyorlar ve gönderdiğiniz maili bile okumadan ezbere prosedürler yazıp gönderiyor. Resmen rezalet. Adamlara değiştirilen kullanıcı adına kadar verdik diyorlar ki "hesaba bağlı maile doğrulama linki gönderdik, oradan işlemlere devam edin." hesaba bağlı mailin çalan kişinin değiştirdiği mail olması dışında bir problem yok. Rainbow Six: Siege hesabı için uğraşıyoruz, bayağı dolu bir hesaptı.
Kral aynısını yaşıyorum şuanda söylediğin herşey aynı bu kadar rezil bir şirket görmedim hayatımda benim de r6 vardı gitti bide assasins creed orgins vardı gitti vermiyorlar kopyala yapıştır mesaj atıyorlar mail ile diyorum hesap hakkında herşeyi biliyorum diyorum(hesabınızı doğrulayamadık) diyor vallahi adamı kanser eder bunlar. Reis bu arada geri alabildin mi bari hesabınıUbisoft'un desteği kadar rezalet bir ekip sanırım yok. Arkadaşım Steam, EA, Epic hesaplarını dakikalar içerisinde kurtarırken Ubisoft günlerce süründürüyor. Özellikle EA hesabını canlı desteğe bağlanarak 15-20 dakika içerisinde geri aldık. Ubisoft çalışanları ise 3 günde bir maillere dönüş yapıyorlar ve gönderdiğiniz maili bile okumadan ezbere prosedürler yazıp gönderiyor. Resmen rezalet. Adamlara değiştirilen kullanıcı adına kadar verdik diyorlar ki "hesaba bağlı maile doğrulama linki gönderdik, ordan işlemlere devam edin." Hesaba bağlı mailin çalan kişinin değiştirdiği mail olması dışında bir problem yok. Rainbow Six Siege hesabı için uğraşıyoruz, bayağı dolu bir hesaptı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.