2000TL biriktirdim ne alabilirim? Monitör almak istiyorum, 60 Hz monitörüm var ekran kartı da alabilirim 2. El. ekran kartım yok, APU işlemci kullanıyorum. APU olduğu için RAM'den güç alıyor RAM'imde 8 GB 16 GB yapabilirim. Sizce ne yapmalıyım?

Ailemle konuştum bütçemi 3000 tl ye çıkarabileceklerini söylediler sizce rampage rm421 monitör nasıldır? 144hz2000TL biriktirdim ne alabilirim? Monitör almak istiyorum, 60 Hz monitörüm var ekran kartı da alabilirim 2. El. ekran kartım yok, APU işlemci kullanıyorum. APU olduğu için RAM'den güç alıyor RAM'imde 8 GB 16 GB yapabilirim. Sizce ne yapmalıyım?
Ailemle konuştum bütçemi 3000 TL'ye çıkarabileceklerini söylediler sizce Rampage RM421 monitör nasıldır? 144Hz
Monitördümden nefret ediyorum 1366x768p 1080p ile arasında çok fark var samsung markaRampage monitör almayın hocam.
Monitördümden nefret ediyorum 1366x768p 1080p ile arasında çok fark var Samsung marka
En iyisi 16 GB RAM alıp 2x8 bir de SATA SSD almalıyım monitör fiyatları uçuyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.