2000 TL ile bileşen olarak ne alınabilir?

518900

Hectopat
2000TL biriktirdim ne alabilirim? Monitör almak istiyorum, 60 Hz monitörüm var ekran kartı da alabilirim 2. El. ekran kartım yok, APU işlemci kullanıyorum. APU olduğu için RAM'den güç alıyor RAM'imde 8 GB 16 GB yapabilirim. Sizce ne yapmalıyım?

RX 570 alınabilir. FPS oyunlarında 144FPS'i geçebiliyorsanız monitör alın. Ya da 2x8 RAM yapın. APU'da performansınız artar.

Bence öncelikle Ram'i 8 GB daha ekleyerek yükseltmen ile FPS'de seni bir süreliğine tatmin edecek bir artış olacaktır. Monitör için belki bütçeni biraz daha para biriktirip arttırabilirsin. APU daha da yüksek FPS vereceği için ek ram ile dediğim gibi bir süre idare edip monitörü aldıktan sonra harici ekran kartına yönelebilirsin. Sisteminde bir SSD yoksa ram ile birlikte bir sata SSD de alabilirsin.

2000TL biriktirdim ne alabilirim? Monitör almak istiyorum, 60 Hz monitörüm var ekran kartı da alabilirim 2. El. ekran kartım yok, APU işlemci kullanıyorum. APU olduğu için RAM'den güç alıyor RAM'imde 8 GB 16 GB yapabilirim. Sizce ne yapmalıyım?
Ailemle konuştum bütçemi 3000 tl ye çıkarabileceklerini söylediler sizce rampage rm421 monitör nasıldır? 144hz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı