2000 TL internet cafe için sistem önerisi

Mr33

Hectopat
Daha fazla  
Bütçe 2000 TL.
İlk etapta 15 bilgisayar düşünüyorum.
Oyunları sorunsuz çalıştırabileceğim bir sistem bulmak istiyorum, beni 3 yıl idare edecek bir sistem.
Monitorler için ayrı bütçem var, tanesine en fazla 350 lira verebilirim.
Önerilere açığım. Lütfen tecrübeli arkadaşlar tavsiyelerde bulunursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci: Intel Kaby Lake Pentium G4600 3.6GHz 3MB Cache LGA 1151 İ
Anakart: Asrock H110M-DVS R3.0 Intel H110 2133MHz DDR4 Soket 1151 mATX
Bellek: Team Elite Plus 8GB DDR4 2133MHz Soğutuculu
Ekran Kartı: Galax GeForce GTX1050Ti EX OC 4GB 128Bit GDDR5
HDD: Toshiba 1TB 3.5'' P300 7200RPM SATA III
Kasa: Aerocool Aero300 3 Fanlı, USB 3.0, Tam Akrilik Pencereli, Mavi Ledli, Mid Tower Siyah ATX
Güç Kaynağı: FSP 500W 80+ Aktif PFC

Teknobiyotik sihirbazından 2.113 TL tutuyor.

İl ve ilçe belirtmeniz belki söyleyeceklerimi ekarte edebilir. 2017 dünyasında 2000 ₺ gibi bir rakamla topladığınız bilgisayarlar ile internet kafe döndüremeyeceğinizi söylemem gerekiyor. İnternet kafeler artık çok üst düzey bilgisayarlar ve ekipmanlar ile müşteri çekebilen bir yapı haline geldi. Bir evrilme yaşadı. Çoğunluğun evinde en az sizin kafeye koyabileceğiniz bilgisayarlar zaten mevcutta var. Oyun piyasasınında hızla geliştiğini göz önüne alırsak şuan 2000 ₺ ile yaptığınız 15 bilgisayarlık bir yatırım ölü yatırımdan başka bir şey olmayacaktır. Bu konuyla ilgili danışabildiğiniz kadar fazla kişiye danışın. Benzer şeyler duyacağınızdan eminim. Zarara uğrayın istemem.

Şehirlerin meydanlarında falan dükkan açılmayacaksa, normal bir mahallede açılacaksa alınabilir. Ankarada oturuyorum ve en kalabalık mahallesindeyim. Burada ki internet kafelerde ki bilgisayarlar daha Pes 13 açamıyor. Klavye desen tuşları sağa sola oynuyor. Kulaklıkların yarısı çalışmıyor. Ve her gittiğimde orayı dolu görüyorum. Neden acaba ?

Dediğim gibi tüm Türkiye'nin nabzını bilemiyorum. Başta söylediğim gibi il ve ilçe söylediklerimi ekarte edebilir. Şahsi fikrim kötü bir girişim olacağı yönünde. 30-40 bin ₺ bütçe ile girişilebilecek iş yelpazesinin geniş olduğunu düşünüyorum. Umuyorum diğer arkadaşlarda fikirlerini belirtir.

Dediğim gibi tüm Türkiye'nin nabzını bilemiyorum. Başta söylediğim gibi il ve ilçe söylediklerimi ekarte edebilir. Şahsi fikrim kötü bir girişim olacağı yönünde. 30-40 bin ₺ bütçe ile girişilebilecek iş yelpazesinin geniş olduğunu düşünüyorum. Umuyorum diğer arkadaşlarda fikirlerini belirtir.
hocam şehir mersin
mahalle arasında ufak bir dükkan olacak.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı