2000 TL kablolu mouse önerisi

61924

Megapat
Selamlar, Rampage Fury Z kullanıyorum. Kablolu kullandım hep. Kedim kabloya takılıp birkaç defa düşürdü ve sanki double Click olmaya başladı. Aksi takdirde çok memnundum. Şimdi yeni bir mouse almayı düşünüyorum. Tutuş olarak pençe (claw) ve parmak(finger) gibi kullanıyorum. Elim büyük ama mini olmadığı sürece standart boy mouse da benim için uygundur. Glorious Model O alacaktım ama ızgaralı bir model istemediğime karar verdim. Bütçe olarak 1.5-2 bin liraya kadar çıkarım ama rekabetçi oyunlarla pek aram yok. Yani 1K civarında bir şey bulursam daha iyi olur. Diğer ihtiyaçlara para ayırma şansım olur. Görüntüsü hoş olsun kullanımı ergonomik olsun ve mümkünse uzun ömürlü olsun. Yani aslında Glorious o istiyorum ama ızgarasız versiyonu gibi düşünebiliriz. Işık olursa artısı olur olmazsa sorun değil.

Son düzenleme:
ASUS ROG Gladius 3, M800 Ultra, bütçe çıkarsa da VXE R1 Pro Max.

ASUS 1000 TL geri ödemesi var.
Hocam çok asimetrik. Simetrik bir modelde daha rahat ediyorum. Alışkanlık olabilir. İki model de sanırım aynı. Rekabetçi FPS oynamıyorum o yüzden bütçeyi sınırladım. İhtiyacım olsa yükseltirim o konuda sorun yok. Ama sanki yukarılara çıkmak gereksiz olur gibi. Makro tuşları bile kullanmıyorum. En kötü ihtimal ile Glorious aklımda duruyor. Bütçeyi kronik modellerden kaçmak için kullanabilirim. Ya da çok böyle hoşuma giden bir model olursa. Çünkü bir de mikrofon almayı düşünüyorum discord için.

Hocam çok asimetrik. Simetrik bir modelde daha rahat ediyorum. Alışkanlık olabilir. İki model de sanırım aynı. Rekabetçi FPS oynamıyorum o yüzden bütçeyi sınırladım. İhtiyacım olsa yükseltirim o konuda sorun yok. Ama sanki yukarılara çıkmak gereksiz olur gibi. Makro tuşları bile kullanmıyorum. En kötü ihtimal ile Glorious aklımda duruyor. Bütçeyi kronik modellerden kaçmak için kullanabilirim. Ya da çok böyle hoşuma giden bir model olursa. Çünkü bir de mikrofon almayı düşünüyorum Discord için.

FPS oynamıyorsanız haklısınız bu bütçelere çıkmaya gerek yok.

Veya SteelSeries prime bakabilirsiniz

FPS oynamıyorsanız haklısınız bu bütçelere çıkmaya gerek yok.

Veya SteelSeries prime bakabilirsiniz
Bunları listeye ekledim. Fiyatı da çok uygun. SS prime tipi de hoşuma gitti. Teşekkür ediyorum. Böyle dediğim gibi tipi güzel, düz şekilli bir şeyler olursa bütçeyi biraz arttırabilirim. Bu arada Glorious Model o Wireless modelinde ızgarasız ürünler varmış stokta hala. Geçen bulamamıştım. Wireless modelini alabilirim aslında yine. 1.5K civarında. Sizce 1.5K civarında daha makul bir ürün var mıdır.
Edit: Ömürlerini kestiremiyorum veya kronik sorunları var mı.
Not: Başlığı da moderatör 2K yapmış. Bu forumda zaten moderatörlerin konuya müdahelesi çok garip oluyor. Benim yerime bütçeyi netleştirmişler sağolsunlar. Sonradan farkettim. :) Tabi iyi niyetle yapılıyor farkındayım şaka bir yana.

Hyper X Haste 2 aldım 2.300 TL'ye. Amazondan aldım. Fikrim değişirse iade ederim. Değişmezse de kullanırım diye düşünüyorum. Baktıkça kafam karıştı çünkü.. Aşağıdaki videoda bashedilen modelleri de sevdim 1.500-2.000 arası olanlar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı