walterw
Femtopat
Daha şimdi sipariş verdim.
Yasadan önce alınanlarda sorun çıkmıyor, yeni aldıysan sorun çıkabilir.
Eğer kalırsa ve geri dönerse iade olur mu?
Büyük ihtimalle paran yanar.
Daha şimdi sipariş verdim.
Gerçekten artık bu ülkede yaşamak istemiyorum.Yasadan önce alınanlarda sorun çıkmıyor, yeni aldıysan sorun çıkabilir.
Büyük ihtimalle paran yanar.
Orada satış yapamayacak diyor, satın alamazsın demiyor hocam. Satabiliyorsa gelir yani, gümrükte sorun olacağını sanmıyorum olsa dahi eline ulaşmadığı sürece Temu zaten gecikme kredisi veriyor en kötü para iadesi olur.
Riske girmedim iade ettim.
Çok iyi olur hocam ona göre sipariş veririm.Bende 2'sinde sipariş verdim, aklımda bulunsun elime gelirse veya gümrükte kalırsa yazarım buradan.
300 TL kampanyası bitti hocam. Sadece %10 donüs oluyor şu an.
Bende farenin beyaz halini almak istiyorum su indirimleri nasıl alabilirim yardimci olur musunuz 1600 TL bütçem var.
Parolpara indiriyorsun ve hesabına kimlik doğrulaması yapıyorsun. Sonra parolpara üzerinden sanal kart açıyorsun. Aynı şekilde İyzico indirip kimlik doğrulaması yapıyorsun, Gaming gen %10 indirim kampanyasına katıl demen lazım kampanyalar sekmesinden. Ona katıl diyorsun sonra Gaming gen e girip ödemeyi İyzico ile öde diyorsun zaten numara çıkıyor önüne. Devam et diyorsun orada kart bilgileri istiyor, parolparaya farenin fiyatı neyse o kadar para atıyorsun sonra parolparanın sanal kartı ile ödeme yapıyorsun. 400 TL anında parolpara hesabına geliyor, İyzico'ya ise %10 iade geliyor bana 189 TL geldi. Parolaparadaki parayı çekebiliyorsun ama İyzico'yu çekemiyorsun harcaman gerek.Bende farenin beyaz halini almak istiyorum su indirimleri nasıl alabilirim yardimci olur musunuz 1600 TL bütçem var.
Parolpara indiriyorsun ve hesabına kimlik doğrulaması yapıyorsun. Sonra parolpara üzerinden sanal kart açıyorsun. Aynı şekilde İyzico indirip kimlik doğrulaması yapıyorsun, Gaming gen %10 indirim kampanyasına katıl demen lazım kampanyalar sekmesinden. Ona katıl diyorsun sonra Gaming gen e girip ödemeyi İyzico ile öde diyorsun zaten numara çıkıyor önüne. Devam et diyorsun orada kart bilgileri istiyor, parolparaya farenin fiyatı neyse o kadar para atıyorsun sonra parolparanın sanal kartı ile ödeme yapıyorsun. 400 TL anında parolpara hesabına geliyor, İyzico'ya ise %10 iade geliyor bana 189 TL geldi. Parolaparadaki parayı çekebiliyorsun ama İyzico'yu çekemiyorsun harcaman gerek.
Reklamla alakası yok direkt stok yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.