2000 TL kasa, işlemci ve RAM tavsiyesi

chiatte

Hectopat
Daha fazla  
Ryzen 5 2600X
MSI X470 Gaming plus
STRIX 1070 Ti
SSD mevcut.

2000 TL'ye PSU, RAM ve kasa almayı düşünüyorum. Kasa olarak NZXT h500 düşünüyorum, bildiğim kadarıyla PSU ile gelmiyor. Bu kalan parçalar için bütçeyi 1500 TL'ye düşürecek. Tavsiyelerinize açığım. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM olarak CL 15 değerinde ve 3000 mhz 907 tl kalıyor geriye PSU olarak bu sizin işinizi çok fazlasıyla görür. Kasa seçiminiz güzel zevk meselesi olduğu için onu sizin tercihinize bıraktım.

Fiyatını zerre hak etmeyen bir model önerip, arkadaşın önerdiğine "aşırı pahalı" demeniz ayrı bir ironi. Bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmayın.
RAM soğutucuları hariçten satılıyor üstelik hariçten RGB soğutucular falan da var. Sırf soğutucu yok diye bence bir dünya fiyat farkı verilmemeli. PSU uzun vadeli kullanımda faydasını elbette görür. Verdiği her kuruşu Platinum verimliliği sayesinde yıllarca kullanımda hakeder.

https://www.amazon.com.tr/FSP-HYDRO-Siyah-Kahverengi-Kırmızı/dp/B018C5MOWQ

Daha uygun fiyata çok benzer kalitede bu model var. Aklında bulunsun diye belirtiyorum.

Fiyatını zerre hak etmeyen bir model önerip, arkadaşın önerdiğine "aşırı pahalı" demeniz ayrı bir ironi. Bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmayın.
Bir siz bilgilisiniz adamın önerdiği ram 5 kuruş etmez tabiri caiz ise soğutucu yok RAM de ve güç kaynağı modeli markası on numara 5 yıldız ama o fiyat aşırı pahalı laflarınıza dikkat ediniz elimden geldiği kadar insanla ra doğru bilgi vermeye çalışıyorum yukarıda beyfendı yorumunu belirtti bana bilgisiz diyemezsiniz .
Düzenleme yapıyorum : RAM değeri CL 18 çok yüksek bir değer.

5 kuruş etmez mi? Belleklerde soğutucu olmamasının kalitesiyle bir alakası yok. Öncelikle bunu öğrenin. Araştırmadan doğru bilgi vermiş olmuyorsunuz.

Bu arada ne lafı, ne dikkat etmesi? Bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmayın dedim. Anlamadıysanız tekrar söyleyeyim, bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmayın. Araştırın, sonra yapın.

5 kuruş etmez mi? Belleklerde soğutucu olmamasının kalitesiyle bir alakası yok. Öncelikle bunu öğrenin. Araştırmadan doğru bilgi vermiş olmuyorsunuz. Ne lafı, ne dikkat etmesi? Bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmayın dedim. Anlamadıysanız tekrar söyleyeyim, bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmayın. Araştırın, sonra yapın.
Gayet yeterli bilgim var hangi RAM daha iyi hangisinin CAS değeri daha iyi SPD Gecikmesi O.C kapasitesini bildiğim ve kullandığım için bu RAM markasını ve RAM ı önerdim forumda fazla mesaj yazıp beğeni alınıp çok bilgili olunmuyor beyefendi.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı