2000 TL Monitör dahil sistem toplama

Intel İ5 3.gen 8gb Ram 1tb Hdd Gt1030 2gb Ekran Kartlı Bilgisayar - n11.com
İ3-3.nesil 8gb Ram 1tb Hdd 2gb Gt1030e.k. 22"led Oyun Bilgisayarı - n11.com

Gt 1030 lu sistem en iyisi sizin için örnek bir PC bu monitörün dvı-d ya da hdmı desteği olması lazım gt 1030 tüm oyunları 1080p de kaldırır pupg dahil sadece 1-2 oyun var onlarda gta 5 ten 2-3 kat ağır oyunlar i5 3. nesil olsada performansı en iyi Pentiumdan iyi ama update sıkıntı çıkarır yani yeni işlemci için yeni anakart alman gerekir.(bunlar örnek P.C. psuya dikkat et alırken!!!)

Sakın! Sakın bu sistemi almayın!

Ucuza i3-i5 işlemci diye 6 yıl önce üretilen işlemcili bilgisayarları satıyorlar. Diğer donanımları daha beter zaten. Ne anakartın markası belli, ne güç kaynağı kaliteli...

@sqny03 Lütfen bunlara kanmayın.

Sakın! Sakın bu sistemi almayın!

Ucuza i3-i5 işlemci diye 6 yıl önce üretilen işlemcili bilgisayarları satıyorlar. Diğer donanımları daha beter zaten. Ne anakartın markası belli, ne güç kaynağı kaliteli...

@sqny03 Lütfen bunlara kanmayın.
Aynen öyle yüzlerce insan buna kanıyor resmen dolandırıcılar.

Ben bu sistemi tavsiye ederim:
Eki Görüntüle 279873

İlerde 4GB daha RAM takviyesi yaparsanız ağır oyunları da oynayabilirsiniz.
Rami şimdiden 8 yapabilir misin? Ve kasayı hiç beğenmedim, daha şık bir kasa bulabilir misin bana?

@Yusuf Sipahi İlerde benim sistemime GTX 1050 TI takabilirsiniz hiçbir parçayı değiştirmeden.

Ayrıca anakart B350 serisi olduğu için X4 950'yi O.C ile 4.2GHz'e çıkarabilirsiniz.

Verdiğim bu linkten kasa alternatiflerine bakabilirsiniz:

Kasa Fiyatları

PSU'suz modellere bakacaksınız.

Beğendiğiniz olursa linkini atın buraya ki iyi olup olmadığını söyleyeyim.

@Yusuf Sipahi İlerde benim sistemime GTX 1050 TI takabilirsiniz hiçbir parçayı değiştirmeden.

Ayrıca anakart B350 serisi olduğu için X4 950'yi O.C ile 4.2GHz'e çıkarabilirsiniz.

Kasa Fiyatları
Verdiğiniz sistemi almayı düşünüyorum ama Sinerji sitesi hakkında bir kaç sorum var 1.Olarak bu sistemi ordan aldık diyelim, kendileri topluyorlar mı? Bios güncellemesini yapıyorlar mı?

Son düzenleme:

Kasa Fiyatları

PSU'suz modellere bakacaksınız.

Beğendiğiniz olursa linkini atın buraya ki iyi olup olmadığını söyleyeyim.
Ben de arkadaşıma benzer fiyat aralığında bir sistem almayı düşünüyorum. X4 950 yerine G4400 veya 4560 alınsa nasıl olur?

Performans ve fiyata ne gibi etkileri olur?

@Yusuf Sipahi İsterseniz sistemi topluyorlar.

Bios günceldir diye tahmin ediyorum fakat siz de güncelleyebilirsiniz.

Kasayı seçtiniz mi?

@Yusuf Sipahi İsterseniz sistemi topluyorlar.

Bios günceldir diye tahmin ediyorum fakat siz de güncelleyebilirsiniz.

Kasayı seçtiniz mi?
Dark N10 Advanced adlı kasayı beğendim fiyatı 2 katı ama, sonuçta görüntüye önem veren biriyim ve bir kere alıyorum

@Neko Anakart wifi destekliyor mu? Kablosuz olarak. Ve kaç tane ram slotu var.

@Yusuf Sipahi Bütçenize göre bir kasa beğenmeniz daha doğru olacaktır.

2 RAM slotu mevcut anakartta.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı