2000 TL oyun için kulak içi kulaklık önerisi

Birisiokadar

Hectopat
Katılım
8 Mart 2021
Mesajlar
763
Çözümler
5
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Şu anlık sadece Gran Turismo 7 oynuyorum ama ilerleyen süreçte eğer rahat olursa Valorant'ta da kullanabileceğim için (zaten G PRO X var sadece ara sıra daha rahat olması amacıyla) kaliteli bir şey istiyorum. 2000 TL bütçe ayırabilirim sanırım.
 
Şu anlık sadece Gran Turismo 7 oynuyorum ama ilerleyen süreçte eğer rahat olursa Valorant'ta da kullanabileceğim için (zaten G PRO X var sadece ara sıra daha rahat olması amacıyla) kaliteli bir şey istiyorum. 2000 TL bütçe ayırabilirim sanırım.

Sony WF-C700N: Aktif gürültü engelleme özelliği var. Oyunlarda çevrende ki seslerden izole olmanı sağlar. Ses kalitesi de bayağı iyi, Valorant'ta güzel ses deneyimi sunar. Kablosuz bir kulaklık bu.

Shure SE215-K: Shure markasını kaliteli mikrofonlarından biliyorum, bu kablolu kulaklığı fakat fiyatı 2500 TL civarında. Eğer 2000 TL bütçen varsa 500 daha biriktirip, acele etmeyip bunu almanı öneririm kablolu arıyorsan. Ses izolasyonu ve ses kalitesi açısından oldukça başarılı bir kulaklık.

Gran Turismo 7 gibi oyunlarda etrafında ki seslerden izole olmak için gürültü engelleme özelliğine sahip bir kulaklık seç bunlar dışında kulaklık bakacaksan.

Valorant gibi oyunlarda da kullanmak için net ve ayrıntılı bir ses sunan kulaklık seçmen gerek. Ayrıca kulak içi kulaklık olacağı için uzun süreli kullanımda rahatını bozmasın.

Kulak içi kulaklıklara alışkın değilsen Sony WF-C700N'un daha ergonomik bir tasarımı olduğunu ve uzun süreli kullanımlarda daha rahat olabileceğini düşünüyorum deneyimlerime göre.

Hem oyun hem müzik için kullanacaksan Sony WF-C700n öneririm. Sadece oyun için düşünüyorsan shure SE215-K oldukça kaliteli.
 
Hocam peki ilk söylediğiniz Sony kulaklık PlayStation'a bağlanabiliyor mu bilginiz var mı?

Yani çok da şart değil.

Merhaba, evet kulaklığı PlayStation 4 veya PlayStation 5'e bağlayabilirsin.

PlayStation'da ayarlar > aygıtlar > Bluetooth aygıtları > yeni aygıt ekle kısmına gelip kulaklığı ekleyebilirsin.

Ayrıca kulaklıkta mikrofon var ve mikrofonda yankı engelleme, otomatik ses seviye ayarı (optimum ses kalitesi için) ve gürültü engelleme özelliği var. Fiyatını sonuna kadar hak eden kulaklık diyebilirim.

(güncelleme: Kulaklık fiyatı ciddi anlamda artmış, bunun yerine aynı fiyata sadece Sony WF-C500 alabiliyorsun ama o da oyunlar için ideal seçim olmaz. Mikrofonda gecikme problemleri yaşayabilirsin, bu yüzden C500 serisini tavsiye etmiyorum fakat bütçen varsa C700'ü düşünmeden al.)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı