2000 TL red switch klavye önerisi

Bütçe
1500-2000 (Esnetilebilir)
Bu fiyat bandında istediğim tarzda klavye yok sanırım peki şuanki bütçemin üzerine bi 2000 daha koysam ne önerirsiniz? (4000 TL)

Bu fiyat bandında istediğim tarzda klavye yok sanırım peki şuanki bütçemin üzerine bi 2000 daha koysam ne önerirsiniz? (4000 TL)
Marka olarak bakıp beğendiğini söylersen onları inceleyelim.
Epomaker
Ajazz
Akko
RK
Şu anlık aklıma gelen markalar bu şekilde kendi sitelerinden inceleyebilirsin.

Logitech,corsair ve redragon (en çok redragon) seviyorum.Marka olarak her türlü marka olur yeter ki istediğim özellikleri karşılasın

Bu karakterlere özel yapılmış klavyelere de bayılırım onlardan da önerebilirsiniz

Logitech,corsair ve redragon (en çok redragon) seviyorum.Marka olarak her türlü marka olur yeter ki istediğim özellikleri karşılasın

Bu karakterlere özel yapılmış klavyelere de bayılırım onlardan da önerebilirsiniz
Bu paraları redragona vermek yerine bir dilenciye bağışlayın daha faydalı olur. Türkiyede klavye sektörü gelişmediği için yurtdışından seçim yapman senin için iyi olacaktır.

Bu paraları redragona vermek yerine bir dilenciye bağışlayın daha faydalı olur. Türkiyede klavye sektörü gelişmediği için yurtdışından seçim yapman senin için iyi olacaktır.
Çok bir bilgim olmadığı için önerilerine açığım.
Red veya brown switch
En az %75 boyut
Ses açma kapama video durdurma tuşları olan

Her türlü klavyeyi atarsanız iyi olur arasından seçim yaparım

Bu Custom Keyboard denilen parçaları teker teker alıp birleştirilen klavyelerden de yapmak isterim ama neye dikkat edeceğimi bilmiyorum

Çok bir bilgim olmadığı için önerilerine açığım.
Red veya brown switch
En az %75 boyut
Ses açma kapama video durdurma tuşları olan

Her türlü klavyeyi atarsanız iyi olur arasından seçim yaparım

Bu Custom Keyboard denilen parçaları teker teker alıp birleştirilen klavyelerden de yapmak isterim ama neye dikkat edeceğimi bilmiyorum
@belirsizz Hocam gmk87 hakkında bilginiz var mı ?

Eğer kendin toplamak istiyorsan etiketlediğim kişinin bilgisi benden daha fazla. Bütçe olmadığından çok araştırmamıştım o kısmı.

@belirsizz hocam GMK87 hakkında bilginiz var mı?

Eğer kendin toplamak istiyorsan etiketlediğim kişinin bilgisi benden daha fazla. Bütçe olmadığından çok araştırmamıştım o kısmı.

GMK87 bütçeyi aşıyor sanırım indirim varken olsa olurdu ama bakayım yine de.

Keycap eklemeden bile 95 dolar tutuyor eğer bütçe çıkarsa keycap ve detaylı bilgi de verebilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı