2000 TL sistem önerisi

Eline sağlık hocam güzel ürünleri uygun fiyata bulmuşsunuz cidden. Bi işlemci biraz kıllandırdı beni ilanın sağlamsızlığından dolayı bu sistemin yanına 8GB RAM ile günü kurtarır bence.

Eline sağlık hocam güzel ürünleri uygun fiyata bulmuşsunuz cidden. Bir işlemci biraz kıllandırdı beni ilanın sağlamsızlığından dolayı bu sistemin yanına 8 GB RAM ile günü kurtarır bence.

Teşekkürler hocam, işlemci biraz beni de kıllanırdı. Ama F/P olarak en iyi bu sanırım.
Sadece kasa bu sistemi 1500 TL'ye satıyorum. SSD sıfır Vatan'dan alınma düşünürseniz iletişime geçebilirsiniz.

İşlemci: Quadcore AMD Athlon II X4 640, 3000 MHz
Anakart: ASUS M5A78L-M LX3 (1 PCI, 1 PCI-e X1, 1 PCI-e X16, 2 DDR3 DIMM, Audio, video, gigabit lan)
RAM: Kingston 4 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM.
Ekran kartı: GeForce GTS 450 (1 GB)
SSD: Crucial 240GB BX500 serisi SATA 6.0Gb/s 3D NAND SSD (okuma 540 MB / yazma 500 MB)

Hocam ciddi misiniz? Eğer ciddi iseniz bayağı komik bir durum çünkü.

Hocam sisteminiz güncel olarak "hiçbir" oyunu oynatmaz. O fiyata: OYUN CANAVARI BAKMADAN GEÇME !! - Toplama Masaüstü Modeller İlanları sahibinden.com'da - 870139552 alırım yaklaşık 2 katı performans alırım. Üstüne 8 RAM daha takarım mis gibi oynarım.

2. sistem daha iyi bu sistemi alabilirsin hocam bu arada @Okan öz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı