2000 TL sistem önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Helal be! 4 GB RAM hiç oyun oynatır mı? 8 olmassa oyun açılmaz bile. Xigmatek kasaların dayanıklılığı, ferahlığı, tasarımı, içindeki süper PSU...
Hele hele VGA girişli o monitör...

Helal be! 4 GB RAM hiç oyun oynatır mı? 8 olmassa oyun açılmaz bile. Xigmatek kasaların dayanıklılığı, ferahlığı, tasarımı, içindeki süper PSU...
Hele hele VGA girişli o monitör...
4 GB RAM oyun oynatır oynatmasına ama şu anda bir yerde 4 GB RAM'lı PC tavsiyesi bulamazsın(Tom's hardware, Linus tech forum ki hepsinde yüzlerce mesajlı üyeliklerim var.) Onun dışında kasaya gelirsek emin ol malzeme kalitesinde Corsair'den hiç eksiği yok, şimdiye kadar hiç öyle aman aman PSU sorunu da duymadım. Kullanmadan yorum yapmayalım lütfen. VGA çıkışı konusunda VGA monitörün hoparlörü kullanılmayacaksa Full HD'de gayet yeterli. Nasıl PC topladığımı merak ediyorsan imzam sana yardımcı olacaktır...

Evet i7 4770K, Z97 Deluxe ve R9 290X koymanı görüyorum.
4 GB RAM şu anda yeterli. Sen maksat karalama olsun diye mesaj yazma bana boşuna. Sonra 4 GB RAM eklemek çok zor değil. Xigmatek bilen biliyor. Ayrıca 500W PSU sıkıntı.

Haklısınız ama beni topa tutmanıza gerek yok. Ayrıca ben Asus'un fonboyu falan değilim. MSI'dan yanayım(twin frozr).

İnanır mısınız artık sistem toplama konularından ve konulardaki tartışmalardan bıktım. Yok sen AMD fanboyusun, yok sen Intel'cisin, Sen NVIDIA'cı, Powercolor alın, yok yok kaynımda var o sesli MSI al, MSI kim be Asus al, Sapphire al Asus sorunluymuş, bilmem ne bilmem ne. Her konu aynı yere gelir mi ya... Konuyu açan arkadaş da 6-7 adet sistem toplama artı donanım konusu açmış. Konuyu inceledikten sonra cezayı "Sistem toplama limiti"ni aşan arkadaşa ve diğer kişilere gerekli olduğu takdirde vereceğim.

400-500 TL arası Ekran Kartı Tavsiyesi
Amd fx 6300 - İntel i3 4150
İ3 4150 ve R9 270x sisteme kaç W psu yeterli olur?
Anakart işlemci uyumluluğu
AMD R9 270X için hangi marka
2000 TL sistem önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı