2000 TL sıvı soğutma önerisi

Olur arada öyle hocam :D. Şu anda i5 8400 Kullanıyorum ancak 5800x3D veya Intel'in 12. nesil işlemcilerinden birine geçeceğim.

Acil değilse işlemci değişene kadar bekle ve bunu takip et geçenlerde 2bin TL altına inmişti.

Yok ben alacağım şimdi dersen.

Acil değilse işlemci değişene kadar bekle ve bunu takip et geçenlerde 2bin TL altına inmişti.

Yok ben alacağım şimdi dersen.

Bu nasıl hocam?

Bu nasıl hocam?

Kullanmadım ama ehh yani yenilenmediyse eski bir ürün diye biliyorum. Forumlarda da çok fazla öneren görmedim. Bunun yerine 240 alacaksam SilverStone alırdım. Ya da forumlarda referansları olup da kapalı kutu garantili satanlar oluyor. Ben Corsair H115i Pro XT'yi 1800 liraya aldım jelatini üstündeydi değişimden gelmiş adam da satıyordu.

Kullanmadım ama ehh yani yenilenmediyse eski bir ürün diye biliyorum. Forumlarda da çok fazla öneren görmedim. Bunun yerine 240 alacaksam SilverStone alırdım. Ya da forumlarda referansları olup da kapalı kutu garantili satanlar oluyor. Ben Corsair H115i Pro XT'yi 1800 liraya aldım jelatini üstündeydi değişimden gelmiş adam da satıyordu.
Burada Tier 2 olarak listelemişler, PF240 mı alsam, bunu mu alsam karar veremedim.

Burada tier 2 olarak listelemişler, PF240 mı alsam, bunu mu alsam karar veremedim.

Ben PF240 alırdım. Hocama @messinicocugu da danışalım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı