Kasam maksimum 280 mm'ye kadar destekliyor. Önerilerinizi bekliyorum.
Kasam maksimum 280 Mm'ye kadar destekliyor. Önerilerinizi bekliyorum.
Başlıkta yazıyor hocam, 2000 TL.Bütçe nedir?
Başlıkta yazıyor hocam, 2000 TL.
Olur arada öyle hocamEvet pardon bütçedense işlemci nedir? diye düzelteyim ben onu![]()
Olur arada öyle hocam. Şu anda i5 8400 Kullanıyorum ancak 5800x3D veya Intel'in 12. nesil işlemcilerinden birine geçeceğim.
Acil değilse işlemci değişene kadar bekle ve bunu takip et geçenlerde 2bin TL altına inmişti.
![]()
Arctic LIQUID FREEZER II 280 Sıvı Soğutma Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Arctic LIQUID FREEZER II 280 Sıvı Soğutma arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Yok ben alacağım şimdi dersen.
![]()
SilverStone PF240 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SilverStone PF240 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! SilverStone PF240 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 2.448,96 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu nasıl hocam?![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Kullanmadım ama ehh yani yenilenmediyse eski bir ürün diye biliyorum. Forumlarda da çok fazla öneren görmedim. Bunun yerine 240 alacaksam SilverStone alırdım. Ya da forumlarda referansları olup da kapalı kutu garantili satanlar oluyor. Ben Corsair H115i Pro XT'yi 1800 liraya aldım jelatini üstündeydi değişimden gelmiş adam da satıyordu.
linustechtips.com
Burada tier 2 olarak listelemişler, PF240 mı alsam, bunu mu alsam karar veremedim.CPU Cooler Performance Tier List
Last edited 2023.04.30 Cooler performance varies depending on the system. This list ranks coolers using generalized cooling performance from available benchmark results. Quality, aesthetics, acoustics, and ease of installation aren't accounted for. This is not a list of recommendations. A low tie...linustechtips.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.