2000 Tl Telefon onerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamam dediklerinize bende katılıyorum. Yanlış birşey yok. İşlemciden biraz yer diyorsunuz. Fakat bu Z2yi almasını gerektiren bir sebep değil. Sizin dediğiniz
'z2nin temaları çok güzel z2 al' demek gibi birşey. Çok fark yaratan bir performans varsa konuşalım ama küçük, günlük kullanımda belli olmayan dezavantajlar için alıcıya 2k ekran olumsuz demeyelim. Bende iki cihazda yok. Abimde g3 yakın arkadaşımda z2 var. Bana göre bu iki telefonu ayıran nokta tasarımı. 2k ekran büyük üstünlük görüntü açısından fakat bataryada olumsuz. Su geçirmezlik çok beğendiğim bir özellik fakat dört dörtlük değil Servis desteği açısından. Kişi eline alıp baksın hangisini beğeniyorsa alsın.
Hocam sen konuşmaları en başından oku birde bi arkadaş ekranın 2k olması bataryayı etkiliyor diyor birtek bende dedim 2k ekran performasıda az da olsa düşürür dedim. Madem çözünürlüğün artması bişe değiştirmiyorsa 4k panelde sıkıntı yaratmaz demek istediklerini bahsettim. Telefonu neden tavsiye edersin dersende kamera, sağlamlık, su geçirmezlik derim. Bu olay farklı yönlere kayıyor. Galiba ben demek istediğimi tam anlatamıyorum sizlere başka biride görüp yorumunu belirtirse sevinirim.
 
Hocam sen konuşmaları en başından oku birde bi arkadaş ekranın 2k olması bataryayı etkiliyor diyor birtek bende dedim 2k ekran performasıda az da olsa düşürür dedim. Madem çözünürlüğün artması bişe değiştirmiyorsa 4k panelde sıkıntı yaratmaz demek istediklerini bahsettim. Telefonu neden tavsiye edersin dersende kamera, sağlamlık, su geçirmezlik derim. Bu olay farklı yönlere kayıyor. Galiba ben demek istediğimi tam anlatamıyorum sizlere başka biride görüp yorumunu belirtirse sevinirim.
Merak etmeyin konuya ilk yorum yapanlardan biri benim. Birincisi hiç bir firma size elindeki tüm teknolojiyi tek telefonda bi hamlede sunmaz. İkincisi bataryayı kötü etkilediğini söyledim. Üçüncüsü demin yazdığım mesajda haklı olduğunuzu zaten söyledim ve ortaya konuştum. Gözle görülmeyen farklar için bu cihazın ekranı performansı etkiliyor denmesin diye söyledim. Objektif ise bunu yazan kişi bu cümle sonrası 'ekranı performansı etkiliyor fakat çok güçlü cihaz olduğu için pek fark göremezsiniz' desin. Biraz daha açmama gerek var mı demek istediğimi?
 
Konu nerden nereye geldi. Bu G3 konusunda niye bu kadar agresifsiniz onuda anlamış değilim. Dikkat edersen bu yorumların en başında birisi daha güçlü işlemci için G3 demiş. Ardından da 2k ekranin işlemciye etkisi yok deyince yorumumu sonra yaptım ama ordan biri geldi burdan başka biri geldi.
 
Ben Z2'yi Teknosa'da elime aldım, bomboş telefonun ana ekran sayfa geçişlerinde, menülerinde kasmalar vardı. Buyur hadi burdan yak. Şimdi sen mi doğrusun ben mi doğruyum? Yoksa ikimiz de yanlış mıyız? Uzun süre kullanmadan, tecrübe sahibi olmadan ezbere konuşmayalım.

Kardeşim o teşhir ürünlerini kullanıp yorum yapmayın bende kullandım Z2'yi en ufak bir kasma yok!..
 
Sony'de LG'de usta firmalar hiç G serisi kullanmadım ama iyi olduğunu düşünüyorum, Z2 kullandım kuzenim almıştı gayet iyi performanslı vs. zaten dediğim gibi iki firma da iyi. Ancak şekli çok güzel olduğundan Z2'yi tercih etmenizi öneriyorum.
 
@Dincer
2K etkilemiyor diye 4K da etkilemez gibi bir mantığı ortaya atan sizsiniz ben değilim. 2K ekran performansı normal şartlarda etkileyebilir. Note 3'te olsaydı etkilerdi mesela. Ama G3'te etkilemiyor diyorum. Umarım şimdi anlamışsınızdır. İhtimaller üzerine konuşmuyorum ya da genelleme yapmıyorum. 2K ekran G3'ün performansını etkilemiyor diyorum. Anlaşılmayacak bir şey var mı? Neden oraya buraya çekiyorsunuz? Yalan söylüyormuşum gibi laf atıyorsunuz ortaya, sonra da agresifsiniz diyorsunuz..
 
Hocam sen neden anlamamakta ısrar ediyorsun. Siz dediniz ki çözünürlük performansı değil bataryayı etkiliyor dediniz. Bende dedim çözünürlük işlemciye fazla yük bindirir ondan hızda düşme olur. Bunu günlük kullanımda göremezsin belki. Bide ben farklı yerlere çekmedim konuyu hep siz çektiniz yok mağzadaki z2 donuyordu falan filan bide konumuz Z2 değilken Z2 ye taş atmaya kalktın. Bide üslubun gerçekten kötü yok anlamıyorsunuz bilmeden yorum yapıyorsunuz diye. Ben zaten size ''G3 takılıyor'' da demedim. Dediğim sadece işlemcinin 2.5 ghz olması önemli değil 2k ekran işlemcinin hızında düşme yapacaktır bunu senin kabul etmen ya da etmemen önemli değil çünkü bana bilmeden konuşuyorsun diyeceğine sende araştırırsan öğrenebilirsin.
 
Arkadaşım gayet de güzel Türkçe konuşuyoruz forum kuralları gereği ama ya anlatamıyorum ya da anlamak istemiyorsun. Ben çözünürlük performansı değil bataryayı etkiliyor dedim ama LG G3'te performansı etkilemiyor, bataryayı etkiliyor dedim. Konumuz LG G3 tamam mı? Anlıyor musun? Ya da anlatabiliyor muyum? LG G3'ten bahsediyoruz. x cihazından değil. LG G3. Tekrar edeyim mi? LG G3. LG G3'ün hızında düşme olmuyor. Olmuyor kardeşim. Olmuyor işte. Neden hâlâ ısrar ediyorsun ki. Allah Allah. Günlük kullanımda göremiyorsan daha derdin ne ayrıca? Hem performansı düşürür diyip hem de günlük kullanımda göremezsin demek nasıl bir düşüncedir o da ayrı bir şey zaten. Günlük kullanımda performans düşüklüğü göremiyorsan demek ki performansı düşürmüyor. Ek olarak, oyunda da performansı düşürmüyor.. Demekki işlemci, o ekranın ağırlığını taşıyabiliyor. İngilizce mi anlatayım bunu?
Z2 konusuna gelince. Sen elinde 2dk tuttuğun G3'ün performansından bahsedince ben de ona en benzer örnek olarak elimde 2 dakika tuttuğum Z2'den örnek verdim. Çünkü rakip telefonlar.

Sonuç olarak LG G3'te 2K ekran performans düşüklüğüne neden olmuyor. Almak isteyen gönül rahatlığıyla alabilir.
Umarım anlaşılmıştır. Yoruldum artık. Varsa anlamayan, anlayanlar anlamayanlara anlatsın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
G3'ün işlemcisi 2K ekranı kaldırıyor olabilir, ama diğer amiral gemilerine nazaran daha çok ısınarak.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı