2000 Tl Telefon onerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam 2k ekran performansı etkilemez demişsiniz bide insanlara yanlış yönlendirmeyin diyorsunuz. Ekran önemli değilse neden LG 2k yerine 4k ekran koymuyorlar telefona teknolojisi mi yetmiyor sizce?
Beyler arkadaşın anlatmak istedigi çözünürlük arttıkça, performans düşer. Mesela crysis 3'u 1920 x 1080'mi rahat oynarsin ? 1280 x 1080'mi ? tabikide 1280 x 1080.

Beyler arkadaşın anlatmak istedigi çözünürlük arttıkça, performans düşer. Mesela crysis 3'u 1920 x 1080'mi rahat oynarsin ? 1280 x 1080'mi ? tabikide 1280 x 1080.
Aynen kardeş böyle demek istemiştim bende. :) Sonuçta çözünürlük artınca işlemciye daha fazla yük biniyor.

Deneyimledinizmi G3'ün 2K ekranini? Ezberemi yorum yapıyorsunuz? Ona göre cevap vereyim sizlere.

Kısa bira süre inceleme fırsatım oldu G3 ü Z2 de kendi telefonum zaten.

Kardeşim ezberden konuşuyorsunuz. Tamam haklısınız ama G3'ün çalışma şekli öyle değil. G3, oyunları fullhd çözünürlükte oynatıyor, quadhd değil. Arayüzü de G2'den daha akıcı çalışıyor. Demekki neymiş performansı etkilemiyormuş. Tecrübeniz yoksa ezberden konuşmayın. 32GB/3GB Ram G3 kasmıyor. Tecrübeyle sabit.

Ayrıca belirtmek isterim ki iki telefonunda çok güçlü işlemcisi var hangisinün daha yavaş felan olduğunu gözle hissedilir derecede olduğunuda düşünmüyorum.

Ben Z2'yi Teknosa'da elime aldım, bomboş telefonun ana ekran sayfa geçişlerinde, menülerinde kasmalar vardı. Buyur hadi burdan yak. Şimdi sen mi doğrusun ben mi doğruyum? Yoksa ikimiz de yanlış mıyız? Uzun süre kullanmadan, tecrübe sahibi olmadan ezbere konuşmayalım.

Bence G3 almalısın kardeş kısa süre önce bende aldım zaten ve çok memnunum. Ayrıca ne kadar kullanırsan kullan da 1 günü rahatlıkla çıkarıyor telefon. Pek fazla kullanmazsan da 3-4 gün hiç şarja takmadan kullanırsın kardeş. Tasarım olarak da bence en iyi telefon G3. ;)

Hocam bende biliyorum oyunları 2k da açmadığını çünkü o çözünürlüğe uygun oyun piyasada yok şuan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı