2000 TL TKL klavye önerisi

• Konuyu başlatan ah4tmx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 205

ah4tmx

Kilopat
Arkadaşlar merhaba. Laptop aldım fakat kendi klavyesi rahat gelmiyor. Hem laptoptan biraz uzakta olmak ve rahatlık açısından hem de çok sık seyahat ettiğimden yarım klavye olarak yer tasarrufu açısından bunu düşündüm.
Bütçe yüksek, iyi bir şey olsun, hep kullanayım işte... Ne önerirsiniz?
İlla rakam lazımsa 2000 diyeyim.

Arkadaşlar merhaba. Laptop aldım fakat kendi klavyesi rahat gelmiyor. Hem laptoptan biraz uzakta olmak ve rahatlık açısından hem de çok sık seyahat ettiğimden yarım klavye olarak yer tasarrufu açısından bunu düşündüm.

Kendimde kullanıyorum. Bayağı iyi. Aşağıda yorumumuda bulabilirsiniz. Bu bütçeye başka bişey yok zaten :D.

Kendimde kullanıyorum. Bayağı iyi. Aşağıda yorumumuda bulabilirsiniz. Bu bütçeye başka bişey yok zaten :D.

Yine mi panoya yenildik.😆

Kendimde kullanıyorum. Bayağı iyi. Aşağıda yorumumuda bulabilirsiniz. Bu bütçeye başka bir şey yok zaten :D.

Aslında konuyu değiştirmiş site ben yarım klavye yani tek el klavye istiyorum.
Bu sırt çantasında inanılmaz yer kaplar.

İnternette gördüm de 3-5'te olsa model var 1 tane bulamaz mıyız?
Hocam bulursunuzda, kaliteli olmazlar. Rampage gibi çöp markalar üretiyordur yarım klavyeyi artık. Bulamazsınız yani. Bulursanızda çok yüksek meblağ ödemeniz gerekir diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı