2000 tl ye ekran kartsız sistem

Okan Kütükçü

Hectopat
Katılım
24 Nisan 2014
Mesajlar
120
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaslar öncelikle merhaba;
Geçen hafta sizlerinde yardımıyla bir sistem topladım ve cokta memnunum şimdi bir arkadaşımda sistem toplamak istiyor size danısmak istedim. İçerisine sonradan gtx 780 ti takılacak şekilde bir bilgisayar istiyoruz. Yardımcı olursanız çok sevinirim iyi akşamlar..
 

TOPLAM : 1.591,37 TL
KDV (%18) : 286,45
NAKİT / HAVALE (TL) : 1.877,82 TL
[TBODY] [/TBODY]
 
 
Son düzenleme:
Bu sistemi şuan ekran kartsız kullanabilecek değilmi ? Yanlış mı biliyorum.
 
O anakartın üzerinde onboard ekran kartı olmadığı için ekran kartsız kullanamaz. Siz daha sonra gtx 780 kullanacak dediğiniz için bu anakart önerildi :D
 
Onboard ekran kartı olan anakartlar daha ucuz fakat önerilen anakart hali hazırda z97 çipsetli, yeni çıkacak olan işlemcileri destekleyen bir anakart.
Onboard'lı bir anakartı daha sonra tekrar değiştirmek isteyebilir.

GIGABYTE H87M-D3H, H87, DDR3, PCIExp, Socket 1150,, Fiyat: 280 TL

Bu kartın Onboard ekran kartıyla idare edebilir fakat oyun falan oynayamayacağını bilmeli :)
 
@SevenPacer Zaten anakarrtta onboard GPU olmasına gerek yok. İşlemcinin içinde dahili HD 4600 grafik yongası var. Yani sistemi ekran kartı olmadan da kullanabilir. Hatta oyun bile oynayabilir. :)
 
Anakartın grafik işlemcisine gerek yok. HD4600 Family kullanılacak ve çok rahat oyun oynar. CS:GO, Dota gibi oyunları oynar hatta BF4'de oynuyor.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı