2000 TL'ye 1 ms ve FreeSync monitör tavsiyesi

ulquiorratr34

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, yakın zamanda bir monitör satın alacağım fakat bir türlü hangisini alacağıma karar veremedim ve bazı şeyler kafamı karıştırdı. İncelediğim ve bütçeme uyan bazı monitörlerde resmi olmayan ama alan kullanıcıların yorumlarında FreeSync açıldığında tepki süresinin 22 mslere kadar arttığını okudum, bu da doğal olarak kafamı karıştırdı. 144Hz 1ms ve FreeSync açıldığında ms değeri düşmeyecek monitör önerir misiniz?

Kullanacağım ekran kartı RX 5600XT, bütçem 2000TL civarı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, yakın zamanda bir monitör satın alacağım fakat bir türlü hangisini alacağıma karar veremedim ve bazı şeyler kafamı karıştırdı. İncelediğim ve bütçeme uyan bazı monitörlerde resmi olmayan ama alan kullanıcıların yorumlarında FreeSync açıldığında tepki süresinin 22 mslere kadar arttığını okudum, bu da doğal olarak kafamı karıştırdı. 144Hz 1ms ve FreeSync açıldığında MS değeri düşmeyecek monitör önerir misiniz?

Kullanacağım ekran kartı RX 5600XT, bütçem 2000TL civarı.

Asus Tuf Gaming VG24VQ 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display) Freesync Fiyatları ve Özellikleri bu gerçekten iyi bir monitör.

Ben normalde ASUS VG24VQ öneriyordum ancak stoklarda kalmamış. Kapış kapış gidiyor bu monitör. Bilgisayar toplayabilseydim bu monitörü alacaktım. Eğer stoklarda bulabilirseniz alın ama dikkat edin, bazıları ikinci el satıyor ve ölü pikselli satıyor.

Ben normalde ASUS VG24VQ öneriyordum ancak stoklarda kalmamış. Kapış kapış gidiyor bu monitör. Bilgisayar toplayabilseydim bu monitörü alacaktım. Eğer stoklarda bulabilirseniz alın ama dikkat edin, bazıları ikinci el satıyor ve ölü pikselli satıyor.

Eğer arkadaş çok çabuk davranırsa stoktaki son ürünü alabilir Asus Tuf Gaming VG24VQ 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display) Freesync Fiyatları ve Özellikleri.

Arkadaşlar önerdiğiniz monitörlerin hepsini biliyorum hepsi iyi monitörler fakat ben gecikme değeri düşük,freesync açıkken de düşük bir monitör istiyorum bunlar öyle mi? Öyle ise yazarsanız sevinirim önerirken.

Gecikme değeri düşük hızlı bir panel arıyorsanız TN panel almalısınız. VG248QG modelini öneririm. 0, 5ms 165Hz bir monitördür. Yanı sıra G-Sync/Freesync mevcuttur. TN panel olduğundan tepki süresinde bir sıkıntı olmaz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı