2000 TL'ye anakart önerisi

Hocam hayırlı olsun siz şimdi neyde karar verdiniz?

ASUS TUF B450M Plus 2 modelini satın aldım hocam, flash özelliği önemliydi benim için. B550'ler pahalı ve satıcıya sorduğumda BIOS güncellemesi lazım dedi bana MSI B550M Pro modeli için başka modellere baktım aşırı uçuk fiyattalar ve onlarada aynı şekilde güncelleme gerekli mi bilmiyorum %50-50 şansada bırakmam istemem uygun fiyatlı bütçeli bir kart 450 TUF.

ASUS TUF B450M Plus 2 modelini satın aldım hocam, flash özelliği önemliydi benim için. B550'ler pahalı ve satıcıya sorduğumda BIOS güncellemesi lazım dedi bana MSI B550M Pro modeli için başka modellere baktım aşırı uçuk fiyattalar ve onlarada aynı şekilde güncelleme gerekli mi bilmiyorum %50-50 şansada bırakmam istemem uygun fiyatlı bütçeli bir kart 450 TUF.
B550 modelleri gaming gecesin de falan 1.400'e kadar iniyor bu arada takip önemli. Ben Asus B550u yukarı da linkini bıraktım 1.348 Tl'ye aldım.

Söz ettiğiniz anakart gayet güzel ben anakarta pek önem vermem VRM benim için önemli değil OC yapmıyorum, PCI-e 4.0 da çok mühim değil açıkçası benim için rekabetçi oyunlar oynuyorum çok sistem gerektirecek şeyler değil, piyasada araştırdım flashback özelliğine sahip neredeyse en iyi anakart bu gibi duruyor kalanları boş sade, bende sipariş ettim şimdi fakat kargo biraz geç geliyor bu biraz sıkıntı şu anki anakartım da böyle internet problemi olmasaydı hiç değiştirmicektim hatta bu konuyu bile açmazdım açıkçası :)

Hayırlı olsun hocam ikimizede, şimdiden son BIOS sürümünü flasha atın gelir gelmez kurarsınız. Bende bir bilgisayar bulayimda yükleyeyim flasha.

Hocam mecbur güncelleyeceksin flaşla. Olur güzel kart almışsın hayırlı olsun.. B550 çok fark yok..

B550 modelleri Gaming gecesin de falan 1.400'e kadar iniyor bu arada takip önemli. Ben ASUS B550u yukarı da linkini bıraktım 1.348 TL'ye aldım.

Doğru hocam fakat atladiğınız bir nokta var attığınız anakartlarda BIOS flashback yok ve bizde de anakarti gunceleyecek bir işlemci yok, bazı satıcılardan istenirse kuyuyu açıp güncelleyip yolluyorlar o şekilde halledilebilir fakat bu anakartlar çok boş, ses kartları olsun diğer bileşenler olsun özellikleri olsun soğutmaları olsun fark ettiriyor yani. Benim attığım B450 anakartin muadilleri 3000TL'nin üzerinde şu an.

B550 modelleri Gaming gecesin de falan 1.400'e kadar iniyor bu arada takip önemli. Ben ASUS B550u yukarı da linkini bıraktım 1.348 TL'ye aldım.

Sabır hocam 1 haftadır bir lanet Ethernet portu ile uğraşıyorum gına geldi artık yeni modem aldım, bina içi tesisat güncelledim kabloları yenilettim, gene internet gidip geliyor anlığına geriye tek seçenek anakart kalıyor onu da güncelleyeceğim şimdi en son 5600 2 hafta önce aldım ondan sonra bu illet çıktı yoksa hiç işim yoktu.

Hayırlı olsun hocam ikimizede, şimdiden son BIOS sürümünü flasha atın gelir gelmez kurarsınız. Bende bir bilgisayar bulayimda yükleyeyim flasha.

Teşekkür ederim, aynısını yaptım bekliyoruz bakalım 15 Kasım'da en geç kargoya verilir yazıyor :D

Hocam mecbur güncelleyeceksin flaşla. Olur güzel kart almışsın hayırlı olsun. B550 çok fark yok.

Teşekkür ederim, mecbur hocam da sırf VRM verimliliği ve PCI-e 4.0 için de 600 lira bayılamam o kadar ileriye dönük yatırımdı ama o kadar zengin değiliz maalesef :)

Sabır hocam 1 haftadır bir lanet Ethernet portu ile uğraşıyorum gına geldi artık yeni modem aldım, bina içi tesisat güncelledim kabloları yenilettim, gene internet gidip geliyor anlığına geriye tek seçenek anakart kalıyor onu da güncelleyeceğim şimdi en son 5600 2 hafta önce aldım ondan sonra bu illet çıktı yoksa hiç işim yoktu.

Teşekkür ederim, aynısını yaptım bekliyoruz bakalım 15 Kasım'da en geç kargoya verilir yazıyor :D

Teşekkür ederim, mecbur hocam da sırf VRM verimliliği ve PCI-e 4.0 için de 600 lira bayılamam o kadar ileriye dönük yatırımdı ama o kadar zengin değiliz maalesef :)
Fark olmaz senin sistemle gerek yok yeter sana güzel kart bende 1650 süper kullanıyorum. B450 m pro m2, R 2600 işlemci, 16 gb ram var filim izliyorum. Oyun az oynuyorum yetiyor gittiği yere kadar ne zaman sistem biter değiştiririm. Yeter hocam B450 ile B 550 arasında çok büyük farklar yok tabikide fiyat yükseldikçe malzeme kalitesi ve fazlalığı artıyor. Hız olarak aynı.

Yarın kargoya verirler diye tahmin ediyorum hocam Trendyol yanlış gösteriyor bugün öğlen verdiğim siparişleri 15'inde kargoya verilir diyordu 18'inde teslim edilir diyordu bugün kargoya verildiler pazartesi-salı teslim görünüyor🙂 şu anki anakartınız ne hocam.

Hocam gündüz tereddüt yasarsaniz illa B550 almak istiyorum derseniz bu ürün indirime girdi 800TL farkla alabilirsiniz BIOS flashback mevcut bunda da. Şu anki siparişinizi iptal etmeden önce bunu alacak paranız olduğuna emin olun çünkü anında iade ücreti gelmiyor, bende bugün öğlen Trendyol'dan M.2 SSD almıştım ust versiyonu akşam birden Hepsiburada’da indirime girince onu alıp diğerini iptal ettim Allah bilir ne zaman ücret iadesi yapacaklar bakalım.
MB Gigabyte B550 Gaming X V2 (B550,AM4,ATX, AMD) Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar

D2CC20B8-4B05-40A0-A8AE-0E54A75D44C5.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı