2000 TL'ye anakart önerisi

Hocam gündüz tereddüt yasarsaniz illa B550 almak istiyorum derseniz bu ürün indirime girdi 800TL farkla alabilirsiniz BIOS flashback mevcut bunda da. Şu anki siparişinizi iptal etmeden önce bunu alacak paranız olduğuna emin olun çünkü anında iade ücreti gelmiyor, bende bugün öğlen Trendyol'dan M.2 SSD almıştım ust versiyonu akşam birden Hepsiburada'da indirime girince onu alıp diğerini iptal ettim Allah bilir ne zaman ücret iadesi yapacaklar bakalım.
MB Gigabyte B550 Gaming X V2 (B550,AM4,ATX, AMD) Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar

Eki Görüntüle 1569690

Satın aldım bile hocam şaşırtıcı bir şekilde sabah erkenden kargoya vermişler. Hayırlısı olsun.

Benimkini de sabahın 6'sında kargoya vermişler hocam 🙂 ben değiştirmeyeceğim ama benim için problem yok o fiyat farkı ile GTX 1660 Ti yerine RTX2060 alacağım.

Hocam, günaydınlar anakart şimdi elime geçti sanırım BIOS güncell geliyor çok iyi işime yaradı bu çok güzel duruyor anakart 2 mizede hayırlı olsun.

Dosya Ekleri

• 8e3fc550-0fc0-4857-b3a6-46fb34d67039.jpg
    8e3fc550-0fc0-4857-b3a6-46fb34d67039.jpg
    167,5 KB · Görüntüleme: 34
Hocam, günaydınlar anakart şimdi elime geçti sanırım BIOS güncell geliyor çok iyi işime yaradı bu çok güzel duruyor anakart 2 mizede hayırlı olsun.

Hayırlı olsun hocam benimki hala İstanbul'da geziniyor cuma günü sipariş vermeme rağmen. İşlemcinizi takip deneyince haber verir misiniz kutuda yazmasına rağmen çalıştırmayabilir. İşlemciniz neydi bu arada ben Ryzen 5 5600 aldım.

Hayırlı olsun hocam benimki hala İstanbul'da geziniyor cuma günü sipariş vermeme rağmen. İşlemcinizi takip deneyince haber verir misiniz kutuda yazmasına rağmen çalıştırmayabilir. İşlemciniz neydi bu arada ben Ryzen 5 5600 aldım.

Ryzen 5 5600 işlemcim güncelleme yapmadan şansımı deneyeyim dedim açıldı. Sizden önce verdim sipariş önce geldi o biraz can sıkıcı olmuş, fakat benim sorunum hala çözülmedi yeni anakart ile bile ev mi değiştirsem acaba :D

Ryzen 5 5600 işlemcim güncelleme yapmadan şansımı deneyeyim dedim açıldı. Sizden önce verdim sipariş önce geldi o biraz can sıkıcı olmuş, fakat benim sorunum hala çözülmedi yeni anakart ile bile ev mi değiştirsem acaba :D

Uğraşmanıza gerek kalmamış hocam benimki de aynı şekilde gelir sanırım🙂 sizin sorununuz anakartla ilgili degil o zaman hocam, nasıl bir sıkıntı var internet gidip geliyor mu? Öyle bir durum varsa öncelikle PC'de bağlantı yok dediği sırada telefondan internete erişmeye çalışın eğer internet varsa sorun ya kabloda ya da modemdedir.

Uğraşmanıza gerek kalmamış hocam benimki de aynı şekilde gelir sanırım🙂 sizin sorununuz anakartla ilgili degil o zaman hocam, nasıl bir sıkıntı var internet gidip geliyor mu? Öyle bir durum varsa öncelikle PC'de bağlantı yok dediği sırada telefondan internete erişmeye çalışın eğer internet varsa sorun ya kabloda ya da modemdedir.

Vallahi hocam her şeyi denedim, kıytırık bir laptop aldım 2. elden 1000 liraya test amaçlı geride sattım 900 liraya fakat onda gitmedi bunda gidiyor kablolu bağlantı.

Bina içi tesisatı elektrikçiyle anlaşıp yenilettim.
Modem değiştirdim.
Kabloları yeniledim.
Bilgisayarın anakartını değiştirdim.
Format attım Windows 11 kurdum olmadı Home'dan Pro'ye geri geçtim (11 karışık geldi)
Yaptıklarım bunlar sanki birisi internet kablosunu çekiyor yeniden takıyor gibi modeme de bakıyorum internet var gösteriyor modem de ama PC de yok gözüküyor anlamadım gitti. Startrinity diye bir program var onu çalıştırıyorum %50 50 şans ile hiç gitmiyor aktif olarak veri alışverişi yaptığı için düşünüyorum ama kapatınca çıldırıyor.

Dosya Ekleri

• hat.png
    hat.png
    64,6 KB · Görüntüleme: 32
  • resim_2022-11-07_162522144.png
    resim_2022-11-07_162522144.png
    98,8 KB · Görüntüleme: 40
Vallahi hocam her şeyi denedim, kıytırık bir laptop aldım 2. elden 1000 liraya test amaçlı geride sattım 900 liraya fakat onda gitmedi bunda gidiyor kablolu bağlantı.

Bina içi tesisatı elektrikçiyle anlaşıp yenilettim.
Modem değiştirdim.
Kabloları yeniledim.
Bilgisayarın anakartını değiştirdim.
Format attım Windows 11 kurdum olmadı Home'dan Pro'ye geri geçtim (11 karışık geldi)
Yaptıklarım bunlar sanki birisi internet kablosunu çekiyor yeniden takıyor gibi modeme de bakıyorum internet var gösteriyor modem de ama PC de yok gözüküyor anlamadım gitti. Startrinity diye bir program var onu çalıştırıyorum %50 50 şans ile hiç gitmiyor aktif olarak veri alışverişi yaptığı için düşünüyorum ama kapatınca çıldırıyor.

SNR değeriniz gayet güzel hocam kopmalık bir durum yok. Modem konusunuda baska PC ile test etmişsiniz o zaman olay yine kasaya dönüyor, yazılımıda yenilemişsiniz demek ki donanımsal bir sorun var kasada. Bununla ilgili yeni bir konu açın hocam buraya yazdıklarınızı yazarak, hangi parçadan kaynaklanabilecegine aklım ermedi simdi belki bilen biri çıkar.

Hocam kasanın 2. fanını nasıl bağladınız? ben anakartta 1 fan yuvası görebildim sadece montaj yapamıyorum yuvayı bulamadım diye.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı