2000 TL'ye Android Telefon

2 aydır Samsung A50 kullanıyorum şimdilik bir sıkıntısını görmedim. Telefonda oyun oynayan biri değilimdir. Konuşma ve video izlemek için kullanıyorum. 5 - 6 gün şarjı gittiği oluyor. Mikrofon ve ahize kalitesi güzel, kamerası beni tatmin ediyor. Dokunmatik kaliteside iyi ancak telefonu alır almaz ekran koruyucu taktırmıştım çok fazla parmak izi kalıyor onun üstünde. Telefonda güvenlik olarak parola veya parmak izi kullanan biri değilim o yüzden onlar hakkında yorum yapamam. Bugün telefon güncel aldı istek üzerine gelen güncelleri atarım. Xiamoi note 7 almıştı arkadaşım birçok arıza ve hata ile karşılaştığını söyledi aldığına çok pişman olmuştu o sebepten dolayı bende pek yanaşmak istemedim. Elime alıp denemediğim için yorum yapamam ama bulunduğun yerdeki teknoloji mağzalarına gidip kendin kurcalamanı tavsiye ederim.

Samsung'da Xiaomi'de cihazlarına kısa vadede güncelleme veriyorlar, her ikisi de 2 yıl.
Android üreticilerinin tümü öyle. Tek Google 3 yıl cihazlarına destek veriyor, o da ülkeye gelmiyor ve safkan arayüze sahip. Android One platformdaki cihazlarda 2 yıl destek alıyor, onlara biraz daha hızlı geliyor güncelleme sadece.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı