2000 TL'ye Cep Telofonu Tavsiyesi

ErdincKaptan

Hectopat
Katılım
27 Aralık 2013
Mesajlar
2
Abicim merhabalar. Sizin telefon incelemelerinizin çoğunu izledim ve hepsinde telefonu o kadar güzel anlatıyorsunuz ki kafam karışıyor. Aralarında seçim yapamıyorum. Hepsini çok iyi pazarlıyorsunuz. Sizden bir ricam olacak. Lütfen sizin önerileriniz hangi marka hangi telefon üzerine olacaktır. Sizinde bildiğiniz gibi fiyatlar belli 2 bin liralardan bahsediyoruz. Az bir para değil. Benim 2 aylık maaşımda diyebiliriz. O yüzden çok titiz bir seçim yapmak istiyorum. Bana yardımcı olursanız beni çok mutlu edersiniz. Şimdiden teşekkür ederim. Sizlere de çalışma hayatınızda başarılarınızın devamını dilerim gerçekten çok iyi ilerliyorsunuz kendi sektörünüzde.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bir Note3 kullanıcısıydım ve de şu an ikinci hattımı kullanıyorum. Sonrasında iPhone'a geçtim, nedenlerini ise inceleme yazımdan okuyabilirsiniz. Bence o fiyata Xperia Z1 almalısınız, Snapdragon 800 hızını hissettirir, Exynos çok hantal...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Not 3 gerçekten sınırLarı zorLıyan bir cihaz izLenimLerime göre harikulade gözüküyor ama görüntü bakımından çok abartı buLuyorum. Xperia Z hakkındada bir çok arkadaşımda var ve teLefonLarı hep sorun çıkardı ve arızaLandı.Birinin cihazı kapandı açıLmadı,Diğer bir arkadaşımının Z'si ise Ekranda sorun yaşattı.Benimde iLk tercihim Z di Su geçirmez özeLLiği tam bana göre.Ben Denizciyim suyLa içLi dışLıyım ama Sorun yaratıcak die düşündüğümden vazgeçtim. HTC One Hakkında ne dersiniz ?
 
Öncelikle 'L' harflerini büyük yazmanızdaki azime hayran kaldım... Xperia Z ve HTC One bir nesil öncenin telefonları, Note 3'ün rakipleri Xperia Z1 ve LG G2. Kağıt üzerinde rakip olduğunu düşünüyorum sadece, berbat bir işlemci ve RAM optimizasyonuyla ancak 2 veya 3 nesil geri telefonlara rakip olabilir Note 3...
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı