Bu gamepadi kampayalar ile 300 TL'ye satın aldım.![]()
BIGBIG WON Gale Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
Size 3 tane model bırakacağım, üçü de sağlam modellerdir. Dış görünüş ve birkaç özellik farkları var, içinize sineni alabilirsiniz.
![]()
Fantech Shooter III Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
BIGBIG WON Gale Oyun Kolu
![]()
BIGBIG WON Aether Oyun Kolu
Dediğim gibi, İyzico + Parolapara indirimlerini kullanarak bedavanın bir tık üstüne bu ürünleri alabilirsiniz.
Kampanyaların nasıl kullanılacağını bilmiyorsanız aşağıdaki konuya bakabilirsiniz.
İyzico Parolapara kampanyalarının hepsi nasıl yapılır ve hangi sitelerde geçerli?
Parolapara nerelerde geçerli? İyzico gibi belli yerlerde mi, yoksa her yerde mi bilen var mı?www.technopat.net
İyzico ve Parolapara kampanyaları Wraith'de geçerli mi? Ayrıca tam olarak fiyat hesaplanması nasıl yapılıyor acaba? Gullitkit tavsiye eder misiniz?
Gulikit tavsiye etmem. Kk2t için hala bir şey görmedim lakin kk3 pro yu özellikle önermiyorumİyzico ve Parolapara kampanyaları Wraith'de geçerli mi? Ayrıca tam olarak fiyat hesaplanması nasıl yapılıyor acaba? Gullitkit tavsiye eder misiniz?
İyzico ve Parolapara kampanyaları Wraith'de geçerli mi? Ayrıca tam olarak fiyat hesaplanması nasıl yapılıyor acaba? Gullitkit tavsiye eder misiniz?
Kampanyalar geçerli, fiyat hesaplaması şu şekilde;
Siz ürünün fiyatını ödersiniz ve daha sonra cashback miktarı bakiyenize eklenir.
Gullikit hakkında bir bilgim bulunmuyor.
Çok teşekkür ederim. Peki attığınız 3 modelin kendi aralarındaki artıları ve eksileri nelerdir? 10 senedir PS3 kolu kullanıyorum ve değiştirmek istiyorum o yüzden soruyorum.
Bunların haricinde önereceğiniz başka model var mı yoksa 2000 TL bandının en iyileri bunlar mıdır?
Hayatım boyunca hep PS kolları kullandım(DS3, DS4 DualSense), Xbox tarzı triggerlara elim alışkın değil çok sıkıntı çeker miyim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.