2000 TL'ye gamepad önerisi

Bütçe
2000

Emreeeew

Decapat
Daha fazla  
Merhaba FIFA ve hikayeli oyunlari oynamak icin alacağım. Bütçe gerekirse 500 TL yukselir ama 2000 liraya bulsak daha iyi olur. İyzico kampanyasini kullanmadim, onunla bir şey bulsak daha iyi olur.

Bu gamepadi kampayalar ile 300 TL'ye satın aldım.

1748293745753-png.2499697

Size 3 tane model bırakacağım, üçü de sağlam modellerdir. Dış görünüş ve birkaç özellik farkları var, içinize sineni alabilirsiniz.

Dediğim gibi, İyzico + Parolapara indirimlerini kullanarak bedavanın bir tık üstüne bu ürünleri alabilirsiniz.

Kampanyaların nasıl kullanılacağını bilmiyorsanız aşağıdaki konuya bakabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• 1748293745753.png
    1748293745753.png
    19,3 KB · Görüntüleme: 121
Bu gamepadi kampayalar ile 300 TL'ye satın aldım.

1748293745753-png.2499697

Size 3 tane model bırakacağım, üçü de sağlam modellerdir. Dış görünüş ve birkaç özellik farkları var, içinize sineni alabilirsiniz.

Dediğim gibi, İyzico + Parolapara indirimlerini kullanarak bedavanın bir tık üstüne bu ürünleri alabilirsiniz.

Kampanyaların nasıl kullanılacağını bilmiyorsanız aşağıdaki konuya bakabilirsiniz.

İyzico ve Parolapara kampanyaları Wraith'de geçerli mi? Ayrıca tam olarak fiyat hesaplanması nasıl yapılıyor acaba? Gullitkit tavsiye eder misiniz?

İyzico ve Parolapara kampanyaları Wraith'de geçerli mi? Ayrıca tam olarak fiyat hesaplanması nasıl yapılıyor acaba? Gullitkit tavsiye eder misiniz?

Kampanyalar geçerli, fiyat hesaplaması şu şekilde;
Siz ürünün fiyatını ödersiniz ve daha sonra cashback miktarı bakiyenize eklenir.
Gullikit hakkında bir bilgim bulunmuyor.

Kampanyalar geçerli, fiyat hesaplaması şu şekilde;
Siz ürünün fiyatını ödersiniz ve daha sonra cashback miktarı bakiyenize eklenir.
Gullikit hakkında bir bilgim bulunmuyor.

Çok teşekkür ederim. Peki attığınız 3 modelin kendi aralarındaki artıları ve eksileri nelerdir? 10 senedir PS3 kolu kullanıyorum ve değiştirmek istiyorum o yüzden soruyorum.
Bunların haricinde önereceğiniz başka model var mı yoksa 2000 TL bandının en iyileri bunlar mıdır?
Hayatım boyunca hep PS kolları kullandım(DS3, DS4 DualSense), Xbox tarzı triggerlara elim alışkın değil çok sıkıntı çeker miyim?

Çok teşekkür ederim. Peki attığınız 3 modelin kendi aralarındaki artıları ve eksileri nelerdir? 10 senedir PS3 kolu kullanıyorum ve değiştirmek istiyorum o yüzden soruyorum.
Bunların haricinde önereceğiniz başka model var mı yoksa 2000 TL bandının en iyileri bunlar mıdır?
Hayatım boyunca hep PS kolları kullandım(DS3, DS4 DualSense), Xbox tarzı triggerlara elim alışkın değil çok sıkıntı çeker miyim?

Ben de 3 senedir Xbox 360 kolu kullanan biri olarak Hale Hall sipariş verdim. Açıkçası gönlüm Shooter 3'te kaldı ama arkasında makro tuşları olmadığı için tercih etmedim.

Bu kanalda 3 cihazın da incelemesi var.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı