2000 TL'ye iPhone 6 32GB alınır mı?

mehmet hamdi

Hectopat
Katılım
14 Temmuz 2017
Mesajlar
8
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
iPhone6 32 GB alınır mı mantıklı mı?
Bir çok telefon kullandım ama bi zaman sonra kasma donma takılma oluyor seri işlememeye başlıyor telefon böyle sorunlar olsun istemiyorum. 1 telefon alıp çok uzun süre sorunsuz kullanmak istiyorum.
Oyun oynamıyorum günde max 1 saat sosyal medya kullanıyorum. 1 saat kadar youtube kullanıyorum telefon bağımlısı değilim. İşimi görecek kaliteli telefon arıyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hafızasının kendin için yeterli olduğunu düşünüyorsan eğer tabiiki de alınabilir. Ayrıca Samsung'un en son çıkan serilerinde de kullananlar donma ve ısınma sorunlarının düzeltildiğinden bahsediyorlardı. Haricinde farklı markalarda da güzel telefonlar mevcut. Tekrar senin yazdığın İPhone 6 32 GB ye gelecek olursak, kullanan arkadaşlarımdan memnuniyetsiz kimseye rastlamadım. Bir de yeni çıkan telefonlarda çok farklı özellikler gelmekte. Biraz daha araştırıp farklı markaların senin düşündüğün fiyat nezdinde muadil telefonlarını karşılaştırıp, sağlıklı bir karar vermenin senin adına daha mantıklı olduğu kanaatindeyim.
 
Acaba iphone 8 yakın bi zamanda çıkar mı? Çıkarsa 6s'in fiyatı düşerse beklenebilir. Asus zenfone 3 nasıldır acaba fiyatına göre o da güzel gibi
 
İ Phone 8 yılbaşına doğru, hatta ocak ayını bile bulabilir. Piyasaya sürülmesi beklenen tarih 2 kere ertelendi. Ekran yetiştiremediler sanırım. Asus telefonları ile ilgili herhangi bir bilgiye sahip değilim. Onu da kullanıp tecrübe eden arkadaşlar görünce açıklarlarsa eğer senin için daha iyi olur.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı