2000 TL'ye kadar gamepad önerisi

Hocam, bende GameSir Nova Lite var, 1 sene önce aliexpressten her şey dahil 13 dolara almıştım. Deneyimlerimi paylaşayım öncelikle analoglar çok iyi daha önce bilgisayarda PS5 DualSense kullanmıştım kaliteleri aynı seviyede diyebilirim. RB ve LB tuşları birçok oyun koluna göre basma hissinden dolayı çok iyi. RT ve LT tuşları kötü, kronik bir gıcırtı sorunu ve yaklaşık %40'lık bir deadzone var. Ergonomi ve batarya konusunda çok iyi. Benim deneyimim bu şekilde aktif satış fiyatı 25 dolar.

Bu eski modeli oluyor sanırım değil mi? Şimdi 2. versiyonu çıkmış anladığım kadarıyla. Bunu alacağım şu an AliExpress'de bulamadım 2. versiyonunu GameSir'den ya da whatgeekten alacağım.

Bu eski modeli oluyor sanırım değil mi? Şimdi 2. versiyonu çıkmış anladığım kadarıyla. Bunu alacağım şu an AliExpress'de bulamadım 2. versiyonunu GameSir'den ya da whatgeekten alacağım.

Evet, sizin dediğiniz model geliştirilmiş versiyonu gibi duruyor. Yazdığım metinde belirittiğim gibi sadece LT ve RT tuşlarından memnun değilim. 2. versiyonundada aynı LT ve RT tuşunu kullanmışlar gibi duruyor ondan dolayı belirttim. Yarış oyunu oynamayacaksanız işinizi her türlü görür. Satın alım konusunda ise bu gümrük işlerine dikkat edin hocam ben aldığımda limit 50 dolardı galiba, dolayısıyla sıkıntı olmadı. Şu anda limit ne kadar bilmiyorum , yakın zamanda yurt dışından alışveriş yapmadığımdan tavsiye vermem doğru olmaz.

1700 TL'ye alınabilecek en iyi gamepad bence açık ara budur.
Zamanında tam 2 gün araştırmıştım tüm forumları alt üst edip tüm inceleme videolarını deliler gibi izleyerek bu sonuca varmıştım. İnsanlar da katılacaktır muhtemelen. İki farklı versiyonu var.
LİNK1
LİNK2

Evet, sizin dediğiniz model geliştirilmiş versiyonu gibi duruyor. Yazdığım metinde belirittiğim gibi sadece LT ve RT tuşlarından memnun değilim. 2. versiyonundada aynı LT ve RT tuşunu kullanmışlar gibi duruyor ondan dolayı belirttim. Yarış oyunu oynamayacaksanız işinizi her türlü görür. Satın alım konusunda ise bu gümrük işlerine dikkat edin hocam ben aldığımda limit 50 dolardı galiba, dolayısıyla sıkıntı olmadı. Şu anda limit ne kadar bilmiyorum, yakın zamanda yurt dışından alışveriş yapmadığımdan tavsiye vermem doğru olmaz.

Şu an limit çok sıkıntıda arkadaş YunExpress falan yaparsan sorun olmaz dedi bakalım mail artık.

1700 TL'ye alınabilecek en iyi gamepad bence açık ara budur.
Zamanında tam 2 gün araştırmıştım tüm forumları alt üst edip tüm inceleme videolarını deliler gibi izleyerek bu sonuca varmıştım. İnsanlar da katılacaktır muhtemelen. İki farklı versiyonu var.
LİNK1
LİNK2

Yurt dışından 30 dolar yani yaklaşık 1000 TL'ye bundan daha iyisini alıyorum en azından öyle gözüküyor.

Şu an limit çok sıkıntıda arkadaş YunExpress falan yaparsan sorun olmaz dedi bakalım mail artık.

Yurt dışından 30 dolar yani yaklaşık 1000 TL'ye bundan daha iyisini alıyorum en azından öyle gözüküyor.

Benim gamepedide yurt dışı satış fiyatı 25 dolar olmasına rağmen yurt içi en ucuz 1700 TL = 42 dolara satıyorlar. Yurt dışından almak daha mantıklı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı