2000 TL'ye kadar kablosuz mouse önerisi

Executorr

Hectopat
Katılım
21 Nisan 2020
Mesajlar
408
Elim 18-19 cm falandı. Hatırladığım yani büyük ve genelde FPS oyunları oynuyorum örneğin Valorant. Şu an için aklımda Logitech Pro X superlight var önerir misiniz? Veya farklı mouse önerilerine de açığım beyaz ve kablosuz olursa sevinirim. Fingertip-palm arası kullanıyorum genelde.
 
G PRO X Superlight alınmaz, switchleri kalitesiz. Omron 20M o bütçedeki bir üründe kabul edilemez.
 

Beyaz olması mecburi değilse. Razer Focus.


Razer 5G
 
Lamzu Atlantis kullanıyorum, memnunum. Şarjının 70 saat gittiği söyleniyor. Saat tutmadım ama 1 hafta rahat gidiyor. Tasarımı hoş. Claw ve Claw Grip tutuş için şahane. 80 milyon tıklama ömrüne sahip Blue Shell Pink Dot Switch'ler kullanıyor. Sensörü, Razer'ın Focus Pro sensöründen sonra en iyi sensör olan Pixart 3395 sensör. Son teknoloji, deliksiz 55 gram bir fare. Kablosunun ucunu havaya kaldırmışlar ki kablolu kullanımda rahatsız etmesin. İnce düşünülmüş. GPX fiyatını hak etmiyor şu anda.
 
Orochi V2 çok küçük bir fare, konu sahibinin eline uygun değil. Ek olarak 2000 lira mouse bütçesi olan birisine önermek doğru değil.
 
Razer ve lamzu arasında çok kaldım. Lamzunun tasarımı çok hoşuma gidiyor fakat Razer'da sensör olarak daha iyi anladığım kadarıyla. Şu anlık tercihim lamzudan yana olacak sanırım.
 
Razer ve lamzu arasında çok kaldım. Lamzunun tasarımı çok hoşuma gidiyor fakat Razer'da sensör olarak daha iyi anladığım kadarıyla. Şu anlık tercihim lamzudan yana olacak sanırım.

Lamzu gayet iyi faredir ama sanirim garantisini Connect Game sagliyor. 1 yil sonra herhangi bir bozulma durumunda para iadesine zorlarlarsa enflasyondan dolayi zorda kalirsiniz. Ben garantisini bilmiyorum bu arada, ama pek guvenilir degil gibi. Ote yandan Razer'in servisi Arena cok guvenilirdir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı