2000 TL'ye kadar mouse önerisi

Paint It Black

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba herkese,

2014'ten beri Logitech G400s mouse kullanıyorum ve aşırı seviyorum, çok memnunum. Hala problemsiz çalışıyor. 10 senedir kullandığım için mi bilmiyorum ama çok rahat hissettiriyor. Belki iş bilgisayarımda kullanmaya devam ederim de.

Bazen fingertip bazen palm tutuş yapıyorum diye gözlemledim. Hangisi daha fazla bilmiyorum ancak ikisi de hayatımın bir parçası gibi hissettiriyor. Palm tutmayı tercih ettiğim anlarda G400s in avucumu doldurması beni çok mutlu ediyor
Elimin orta parmağımdan itibaren uzunluğu: 18cm, avuç içi genişliği; 8.3 gibi

İş bilgisayarım Windows (herhangi bir mouse Firmware'i yüklemem mümkün değil) kişisel bilgisayarım ise MacBook. USB alıcısı ile iş bilgisayarımda, Bluetooth ile MacBook'ta kullanabileceğim, tek tuş ile ikisi arasında geçiş yapabileceğim bir kablosuz mouse arıyorum

İlk araştırdığımda SteelSeries Rival 3 Wireless'ı gördüm ancak bir sürü yeren insan gördüm. Sonra Attack Shark r1'in alternatif olarak sunulduğunu gördüm pilli olmaması hoşuma gitti onu alayım dedim ama yurt dışı hariç stokları bitmiş alamadım. Sonra araştırırken furylevel Z1 (stoklar bitmiş), Dareu A950 Pro vs. vs. Aslında hiç bilmediğim, duymadığım bir dünya olduğunu fark ettim. Bu modeller de bulunmadığı ve bilmediğim daha çok şey olduğu için yardımınızı istiyorum.

Bütçe olarak eğer çok iyi bir alternatif varsa 1700 - 2000'e falan çıkayım ancak ihtiyacım daha ucuza çözülebiliyorsa öyle çözmeyi tercih ederim diye düşünüyorum.
Ek bilgi olarak, çok nadiren oyun oynuyorum. Rekabetçi oyun hiç oynamıyorum.

Özet olarak;
Hem palm hem fingertip tutulabilen, ufak olmayan
Haftada 45-50 saat kullanacağım
USB - Bluetooth tek tuşla değişebilen (iki cihaz Bluetooth da olur)
Logitech G400s konforunu aratmayacak bir mouse ihtiyacım var ve sizlerden yardım istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı